На Бареков му било много странно как едновременно имало колапс и в КТБ, и в ТВ7

47321
На Бареков му било много странно как едновременно имало колапс и в КТБ, и в ТВ7
Снимка: БГНЕС

В истински антагонизъм се превърна интервюто на лидера на „България без цензура” Николай Бареков в предаването „Всяка неделя”.

В две поредни изречения Бареков заяви, че първо не е знаел по негово време ТВ7 да е била финансирана от Корпоративна търговска банка (КТБ) и Цветан Василев. Минута по-късно бившият телевизионен водещ каза, че Василев му се обадил да не атакува твърде яростно Бойко Борисов, докато още Бареков работел в ТВ7. Не стана ясно като какъв се е обадил банкерът, след като, според Бареков, собственикът на КТБ нямал общо с ТВ7.

Бареков пак изгря: "Имам доказателства, че Борисов е замесен в убийства"

Имам много сериозни доказателства, че Бойко Борисов е бил участник в „сериозни криминални прояви” по време на Прехода. Дока...

Николай Бареков продължи и с твърденията, че сега изпълнителният директор на ТВ7 Десислава Тошева водела телевизията към фалит. Много ми е странно как и КТБ, и ТВ7 рухват по едно и също време, направи се на ни лук ял, ни лук мирисал Бареков. Той добави, че Карбовски също е паднал от екран. Досега той винаги работел през лятото, включително и през август. Сега обаче излязъл в отпуск и повече нямало да се върне, според Бареков. Мартин Карбовски бил жертва и сега щяло да му наложи да връща 1,5 милиона лева, добави бившият журналист и настоящ засега политик.

Бареков добави, че има информация, че във вторник (8 юли) щяло да стане ясно как КТБ е източвана. Притеснен съм от изявленията на премиера Пламен Орешарски за КТБ – че не била обикновена банкова структура. А каква е – чейндж бюро ли, попита бившият журналист.

Ако се окаже, че от КТБ са източвани милиарди, аз ще поискам Орешарски веднага да си подаде оставката. Дадох срок на г-н Иван Искров (бел. ред – гуверньорът на БНБ) да каже до вторник какво е положението. Не съм съгласен при загуби от милиарди КТБ да бъде национализирана – защо ние да връщаме парите на Вежди Рашидов, гарантирани са му до 100 хил. евро, продължи Бареков, но с наведен към земята поглед.

Бях клиент на КТБ преди години, имах малък кредит и там видях г-н Костов да чака да го приемат на високите етажи. Не знам защо, това видях, това казвам, добави Бареков.

Бареков отрича да е организирал "рейда" в ТВ7

Старият мениджмънт на ТВ7 дублира гнусните атаки срещу политическа партия "България без цензура" от нашите политически опоненти. Упра...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика