Назначават седем нови шефове в митниците

22846
Назначават седем нови шефове в митниците

Седем митници вече си имат нови шефове. След конкурс, който продължи близо месец и половина, звената в Бургас, Варна, Видин, Пловдив, Русе, Свищов и Югозападната митница вече си имат нови началници. Единствено за Свиленград не беше открит достоен шеф сред кандидатите, подали документи за поста, затова там има изпълняващ длъжността директор - Валери Стайков.

За Лом, летище София и столичната митница пък не бяха обявявани конкурси и те запазват досегашните си директори - Володя Петров, Павел Манченко и Стефан Златков. Всички нови шефове в системата всъщност са добре познати лица, съобщи "Стандарт".

Новият шеф на Агенция "Митници" свързан със скандален случай на цигарена контрабанда

Нова рокада в държавната администрация - промяна в ръководството на Агенция "Митници". Със заповед на министъра на финансите Петър Чоба...

Дясна ръка на ексшефа на Бургаската митница Валери Стефанов - Валентин Пантов, ще ръководи звеното в морския град. Помощник ще му бъде Георги Горанов, който беше изпълняващ длъжността до обявяването на резултатите от конкурса. Митницата във Варна се поема от досегашния шеф на пункта на летището в морската столица - Пламен Тодоров.

Венелин Апостолов пък е човекът, който най-добре е защитил концепция за увеличаване на приходите във Видин. Той ще бъде новият шеф на митницата в града, като промяната за него не е голяма, защото до избирането му е бил началник на митнически пункт - Пристанище Видин.

Бившият началник на Митница Кулата Павел Геренски пък е новият шеф на митницата в Пловдив.

Той беше в системата на митниците до края на 2009 г., когато беше отстранен от Кулата заради постъпила във финансовото министерство информация, че през ГКПП безконтролно влизат плодове и зеленчуци.

Бившият баскетболен съдия Пламен Минков пък е избран за шеф на митницата в Русе. Той има 15-годишен стаж в системата, като е бил и зам.-шеф на Столичната митница. Кирил Йорданов, който преди 5 г. подаде оставка като началник на митницата в Русе "по лични причини", вече ще е шеф на звеното в Свищов.

Над 1000 л нелегален алкохол задържаха пловдивски митничари

Нарушения на акцизните и митническите режими, нелегални цигари и алкохол разкриха пловдивски митничари в рамките на седмица. В района н...

Стефан Стефанов вече официално е шеф на Югозападната митница, след като беше назначен за временно изпълняващ длъжността миналата година.

 

 

 

 

Контрабандата не спира - събираемостта от акцизи пада

Предизборното обещание на БСП да затегне контрола върху митниците и да повиши драстично събираемостта на акцизи, за да може да се подпо...

 

 

 

 

 

Освобождават Танов от поста директор на Агенция "Митници"

Директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов ще бъде освободен, съобщи Нова телевизия. Решението е на финансовия министър Петър Чобанов...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика