НФСБ настоява за незабавни предсрочни избори

15900
НФСБ настоява за незабавни предсрочни избори

България няма време за губене. При сегашната политическа и икономическа обстановка, при започналите процедури по спиране на еврофондовете, страната ни има само един изход – незабавни предсрочни избори. Избори, които да сложат край на агонията на този парламент и да дадат възможност спешно да бъде съставено ново правителство с нов кредит на доверие. Правителство, което би могло да спаси страната и да сложи край на продължаващата 25 години катастрофа, това съобщиха от пресцентъра на Националния фронт за спасение на България.

Националният фронт за спасение на България е категорично против протакането, оправдаването с парламентарни процедури и свикването на безсмислени Консултативни съвети при президента. Парализата на институциите вече е факт, държавната администрация на практика не функционира. Единственото, което се извършва, са нови скандални назначения и съмнителни сделки.

Кутев: Все още не е решено дали ще се гласува вотът на недоверие

Все още не е решено дали ще се гласува вотът на доверие. Ако ще има гласуване, всеки ще определи как ще гласува. Това каза пред журнали...

НФСБ бе първата партия, която поиска предсрочни избори – още преди да започнат масовите улични протести в София. Още тогава беше ясно, че парламентарно мнозинство и правителство, съставени безпринципно и под диктовката на задкулисни играчи, могат само да задълбочат кризата, наследена от правителството на ГЕРБ.

Затова сега НФСБ призовава Народното събрание и Президента на републиката да предприемат незабавни действия за незабавно насрочване на предсрочни парламентарни избори в името на спасение на България, съобщиха от партията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика