НФСБ обяви листата си за европейските избори

37706
НФСБ обяви листата си за европейските избори
Снимка: НФСБ

Национален фронт за спасение на България обяви цялата си листа за представители в Европейския парламент, предаде „Фокус”.

Листата включва Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ, евродепутата Слави Бинев, журналиста Велизар Енчев, Силвия Трендафилова, адвокат Александър Минев, Анна-Мария Гюзелева, Румен Христов, Константин Бачийски, Розалия Николова, Доброслав Иванов, Любомир Желев, Николай Божков, Светослав Георгиев, Ивайло Вагенщайн, Георги Манев, Данчо Хаджиев, Борис Ячев.

НФСБ и НИЕ се обединиха

На пресконференция в новооткрития офис и пресцентър на Патриотичния фронт в столицата партиите НФСБ и НИЕ подписаха политическо споразу...

Листата на НФСБ за предстоящите избори за представители в Европейския парламент е съставена от всички партии, обединени около НФСБ. Състои се от патриоти, отговорни хора. Това каза Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ и водач на листата на НФСБ, на представяне на листата на НФСБ за предстоящите избори за Европейски парламент в предизборния щаб на Патриотичния съюз.

„Нашите представители в ЕП ще отстояват интересите на българския народ, на родината и не само на думи, а с конкретни действия”, добави Симеонов. По думите му представителите на НФСБ в ЕП ще бъдат към групата на „Европа на свободата и демокрацията” – групата на евроскептиците. „Там и ще си останем”, допълни Симеонов.

Евродепутатът Слави Бинев, втори в листата на НФСБ, обясни, че това никога за него не е било самоцел. „Това, което може да направи един представител в ЕП, е да информира за нередностите в България, за това, което дава като възможност европейското законодателство. Много неща могат да направят евродепутатите, но те не са свързани с увеличение на заплатите. Тези, които ще отидем в европейските институции, са единствено и само родолюбци, няма да бъдат русофили, американофили. Ще се отнесем с уважение към всеки, но няма да забравим кой е гласувал за нас”, каза още Слави Бинев.

Патриотичен съюз около НФСБ включва НФСБ, НИЕ, ГОРД, СЕК, „Целокупна България” и сдружение „Патриот”. Слоганът за изборите е „Гласът на българските патриоти в Европа”.

НФСБ се насочва към умерения национализъм

НФСБ ще води политика на умерен национализъм защото всички крайности ще бъдат вредни за страната. Това заяви съпредседателят на ПП НФСБ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика