НФСБ ще пази гласовете си от кражби

11551
НФСБ ще пази гласовете си от кражби
Снимка: БГНЕС

Националният фронт за спасение на България ще пази гласовете на избирателите си от кражби, защото на предните избори е имало много фалшификации. Това стана ясно при откриването на нов клуб на партията в Пловдив.

„С вяра и кураж в сърцето, с издръжливост и с хъс този път трябва да защитим гласовете за НФСБ. На миналите избори огромната ни слабост беше липсата на достатъчно наблюдатели, които на място да предпазят гласовете ни от кражба", каза кандидатът за евродепутат Данчо Хаджиев.

НФСБ: БНТ и БНР ни игнорират

Националният фронт за спасение на България (НФСБ) критикува остро националните медии БНТ и БНР за тенденциозното отношение и игнориране...

Той обясни, че партиите на статуквото формално са противници, но имат общ интерес антисистемните и честни партии да не прескочат прага, защото техните гласовете в последствие се преразпределят между „големите" партии .

„Искам да оповестя, че в 16 и 17 многомандатни избирателни райони вече са запълнени всички места за представители на НФСБ в изборните секции. Това е повод да се гордеем, защото повечето от големите политически сили не могат да си намерят застъпници въпреки големите суми, които плащат. Пловдив дава всички признаци, че може да бъде сред първите по резултат за НФСБ на предстоящите избори", каза Славчо Атанасов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика