Николай Марков към Христо Иванов: Направихте ли предизборна сделка с човека от джипката?

18640
Николай Марков към Христо Иванов: Направихте ли предизборна сделка с човека от джипката?
Снимка: Actualno.com

"Отворено писмо до Христо Иванов. Изслушах запис от интервюто, което направи за БНР пред Силвия Великова. Не мога да те позная, Христо!

Сякаш си бил отвлечен от извънземна цивилизация, която ти е извадила духовното съдържание на тялото и го е подменила с друг човек. Никак не ми е приятно да усещам как се страхуваш да произнесеш името на Борисов, а го наричаш "човекът от джипката". Не посмя и да изречеш думата "мафия" и да я свържеш с този човек от джипката, защото новата ви изборна опорка видимо е концентрирана върху субекта Иван Гешев и някакво си ДПС. Знаеш защо е някакво си! Проблемът е, че дори всички депутати да се съгласят със смяната на Гешев, както настоявате от ДБ и правите обществено внушение, че това е решение на всичките ни проблеми, всъщност вие пак правите услуга на Борисов. Знаете го, нали?

Николай Марков: Големият принос на Борисов е осветляването на публичните личности в държавата ни

"Ако се замислите много добре и задълбочено ще видите огромния принос на Борисов за страната ни, въпреки всичко! Лично от моя гледна т...

И знаете, че е по негово допущение.

Фокусирането на общественото внимание в незначителна посока е всъщност разсейване на вниманието от съществения проблем - застъпничеството на ЕНП и ЕК за този от джипката ви. А когато разсейвате общественото внимание от него, вие му давате нов живот и бъдеще. Мисля си, дали бъдещето на европейския политически лидер Борисов - лицето на ЕНП в която също членувате, не е ракетата носител на собственото ви бъдеще? Не знам, но предполагам, че има връзка, заради политическото и финансово влияние на ЕНП над самите вас", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Преди Гешев имаше много други главни прокурори, далеч над неговото професионално и естетично ниво, но доколкото си спомням мафията пак цъфтеше и процъфтяваше. И така ще бъде, докато не разберете, че не личността е проблем, а вашето дълбоко непознаване на задкулисието, мащабите му и законите по които то съществува. Допускам, че може и да знаете някои неща, но това превръща проблема в още по-голям проблем.

Казваш, че А.Цонева се била доказала, но нито един българин, включително съпартийците ви не знаят с какво, след като тя е носител на стабилен отрицателен вот. За интригите на този образ и финансовата част на проблема знаем. Лесно се влиза в мафиотското сборище наречено парламент през задната му врата, но когато поединично сте носители на отрицателен вот, няма как да очаквате изненадваща подкрепа. И тези знаци минус не са заради политически позиции, а заради слугинаж.

Христо Иванов: Няма да се коалираме с ГЕРБ и ДПС (ВИДЕО)

Ще търсим мандат за управление, защото ние не просто ще повдигаме теми, но и ще даваме решения. Това заяви в предаването "Студио Actual...

Мислиш ли Христо, че не зная кой организираше и стоеше в една от палатките при блокадата на Орлов мост? Зная, дори има наличен видеозапис, направен на палатката от вътрешната страна. Обиден е начина по който се случва всичко, но още по-обиден е начина по който се вдигна тихомълком блокадата от протестите след проведената на тъмно предизборна сделка с човека от джипката – нали така трябваше да му викаме. По същият начин се вдигна и другата блокада пред президентството и се спихнаха протестите, защото политическото бъдеще на всеки от кандидат-депутатите се изясни. Остана само начина и денят в който ще се имитира демократичен избор за пореден път!

Ех, Христо! Ако имаше своя партия, щеше да бъде различно и може би ти щеше да бъдеш друг, но сега шефовете са онези.

Знаеш кои."

Още: Христо Иванов: Няма да се коалираме с ГЕРБ и ДПС (ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

БНТ "забрави" да излъчи пълното интервю със служебния премиер, липсва ключова част за Даниел Митов

Димитър Главчев: Нямам намерение да предлагам друг външен министър

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"

Росен Карадимов: До месец и половина ще изработим новата стратегия на ББР

Бойко Пенков се завръща в МЗ, премиерът назначи шестима заместник-министри

Асен Василев: Сделката "Боташ" е изключително неизгодна, плащаме по 1 млн. на ден

Ивайло Мирчев: Договорът с „Боташ“ е една от най-лошите сделки в историята на България

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика