Николай Марков: Не вярвам на политици, които дори само веднъж са ме лъгали

6737
Николай Марков: Не вярвам на политици, които дори само веднъж са ме лъгали
Снимка: Actualno.com

"Не само в политиката, но и в битието на нашия живот, който ви е предал само един път, ще ви предава до края на живота си. Това е основен критерий и мое кредо в което безрезервно вярвам. Не защото са ме предавали много пъти и имам богат опит или съм ставал не веднъж жертва на интриги на полуграмотни същества, а защото всяко житейско изпитание е внасяло нужната доза корекция във везните с които измервам хората. И ако ми се е случило всичко това, означава, че съм го заслужил. Всеки урок си има собствена цена!

В този смисъл не вярвам на политици, които само веднъж са ме лъгали и днес ми дават някакви логични, според тях, основания заради които са го правили. Това са техни конци в които са се оплели, не мои.

Промоция: Само от 5 март до 2 април - възпитани политици

Колко фалшив е българският политически живот се вижда най-добре преди избори. Не само защото най-яко се лъже, а и защото в този период ...

Веднъж предател, винаги предател - за такива смърт, смърт и пак смърт. Няма друг подход към такива лукави и гнусни същества, защото човешка наивност е погребала повече невинни души, от всяка друга позната и изследвана слабост", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Покаянието е духовен акт, при това твърде сложен, за да бъде осмислен от обикновен политически мозък. Затова, не бъдете слаби, а силни и не прощавайте политическо предателство. Днешните ваши лидери, са утрешните ви палачи, затова смърт, смърт и пак смърт, ако са ви предали веднъж. Изхвърлете ги на мига на политическото бунище!

Целият живот е борба между добро и зло.

Те се намират във вашето битие, съзнание, в страховете и мечтите ви, в любовта и образата. Всички те са изпълнени с добро и зло, които воюват и тази война няма да приключи докато сте живи, пък и след това. Затова, избирайте страна и воювайте, но помнете, че днешната ви наивност утре ще ви погуби и за вас битката ще приключи много бързо. Политиката е инструмент, а не смисъл на вашия живот.

Най-непростимите дългове на всичките ни политици

Обърнеш ли се към някой като политик в България, може да си е равносилно на обида. И с право – когато заемаш последното място в к...

Този инструмент е в ръцете на най-вероломната част от нашето общество и винаги е било така, дори при онези за които Симеон Радев си е направил труда да изчисти от грехове. Литературата и действителността не рядко се разминават и е добре да не го забравяте. Политиците не решават, а създават проблеми. Причината е възможността им чрез властта да злоупотребяват. Всеки би станал престъпник, ако е на тяхно място. И ако няма санкция.

Не вярвате, че има такава санкция и за тях!? Има, господа, има и съм убеден, че ще стигнем до нея, макар и трудно. Нищо друго няма значение за качеството на краткия ни живот."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

БНТ "забрави" да излъчи пълното интервю със служебния премиер, липсва ключова част за Даниел Митов

Димитър Главчев: Нямам намерение да предлагам друг външен министър

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"

Росен Карадимов: До месец и половина ще изработим новата стратегия на ББР

Бойко Пенков се завръща в МЗ, премиерът назначи шестима заместник-министри

Асен Василев: Сделката "Боташ" е изключително неизгодна, плащаме по 1 млн. на ден

Ивайло Мирчев: Договорът с „Боташ“ е една от най-лошите сделки в историята на България

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика