Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нинова скочи на Борисов: Има ли още съмнения чий е служебният кабинет?

16 април 2024, 07:35 часа • 1840 прочитания

Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния премиер Главчев, че ако не уволни външния министър "ще направя да се съобрази впоследствие. Това написа във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод изказване на Бойко Борисов.

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ отправи критики към външния министър Стефан Димитров и заяви, че ако служебният премиер Димитър Главчев не го смени, то кабинетът няма да получава подкрепа от ГЕРБ. Минути преди 22 часа от Министерския съвет обявиха, че Димитър Главчев предлага смяна на Стефан Димитров с настоящия депутат и бивш външен министър от ГЕРБ Даниел Митов.

ОЩЕ: Нова рокада в МВнР: Премиерът предлага Даниел Митов за външен министър

Корнелия Нинова пита дали някой има съмнения "чий е този уж служебен кабинет".

"На кого и в какво качество лидер на партия предлага и преговаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да проведе честни избори равно отдалечен от всички партии!? Току- що Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, нарежда му, заплашва... Този човек е в основата на задкулисието и паралелната власт в България. Виновни за завръщането му са ПП-ДБ. Нека тези, които искаме да се сложи край на този модел на управление се обединим и го прекратим", пише тя.

❓Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния премиер Главчев, че ако не уволни външния министър "ще направя да се...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Понеделник, 15 април 2024 г.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес