Няма да ни купят, няма да ни пречупят, обеща Станишев

36022
Няма да ни купят, няма да ни пречупят, обеща Станишев
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев започна речта си на митинга на БСП и ДПС, организиран днес в София, с викове „България, България”.

Според него всички, които са се събрали на „Орлов мост” в този ден, са там, защото българската демокрация е под заплаха. Преди пет месеца обещахме да не допуснем Борисов на власт и го спазихме, настоя червеният лидер.

Пълна мобилизация за митингите в София и Пловдив

Днешните големи митинги - на БСП в София и на ГЕРБ в Пловдив, предизвикаха тотална мобилизация на електорат и от двете страни. След ка...

Станишев заяви, че БСП има историческа вина за възродителния процес и се извини за това. След извинението той се прегърна с Лютви Местан.

Ние уважаваме всяко мнение, уважаваме тези, които протестират срещу нас, но няма да допуснем мутрите да се върнат на власт. Ще държим Борисов далеч от държавното кебапче, няма да допуснем полицейщина, цензура над медиите. Искаме свобода, правов ред, справедливост.

Четири години държавата се управляваща под един лозунг – всичко в името на човека, всичко за благото на човека. Знаем и името на човека – така ли е, извика Станишев. Пет месеца има провокации с една цел – да се върне на власт. Ще го допуснем ли, попита високо червеният лидер. Имаме кауза – тя е автентична. Всеки ден парламентът и кабинетът работят с една цел – да се разграничат икономическите интереси от държавните. Работим, за да могат хората да живеят достойно, да помогнем на пенсионерите, майките, хората с енергийни помощи.

Ако гледате медиите, ще останете с впечатление, че на жълтите павета е цяла България. Но защо най-кресливите политически лидери и медии не мълчаха, когато ГЕРБ управляваше, продължаваше с въпросите лидерът на ПЕС. Сега България иска подкрепа за Орешарски, каза Станишев.

Станишев вярва, че няма да има ексцесии в събота

Няма да има ексцесии заради съвпадението между митинга ни и дербито между "Левски" и ЦСКА. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в ...

Няма да ни купят, няма да ни пречупят, ще направим така, че България да е добър дом за всички граждани. Пътят няма да е лесен, но ще го извървим заедно, подчерта Сергей Станишев. Нека приключим този митинг с думата, която ни доведе тук – България, завърши червеният лидер.

След края на речта на Станишев, множеството симпатизанти на БСП и ДПС се отправи към сградата на Президентството, както беше обявено по план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика