Оставка и пак оставка - от 18:30 на "Независимост"

24988
Оставка и пак оставка - от 18:30 на "Независимост"
Снимка: Actualno.com/Петър Чернев

Протестите срещу кабинета "Орешарски" продължават, след като във Facebook отново се подема инициатива за оставка на правителството и 42-рото народно събрание.

И днес, от 18:30 часа, ще има протест на площад "Независимост". Демонстрация е насрочена и за утре, а началният час и сборният пункт са същите като днешните.

Янаки Стоилов се извъртя и не посмя да поиска оставката на Станишев

Сега сме в ситуация, в която трябва да се вземат решения, а в политиката има малко инструменти в такава ситуация. Това каза заместник-п...

"Гражданите се произнесоха. И на избори. Олигархично-политическият монопол, който издевателства над България близо година беше осъден на политическа смърт. Ние настояваме за НЕЗАБАВНА ОСТАВКА И ИЗБОРИ. Елате да им го кажем в лицето, както го правим от 14-ти юни", пишат организаторите на протеста във Facebook.

"Приятели, днес и утре ще са ключови дни. Започва ясно да се оформя сценарий на статуквото, който отново не съвпада с интересите на гражданското общество. БСП организира контра-митинг, Лютви Местан говори за оставка, бръснати глави начело с Росен Петров се навъртат из центъра, Дудука говори за управление с БСП... Да не им позволяваме да вземат инициативата. Да не позволяваме да отровят автентичната гражданска енергия. Да излезем днес и утре и да заявим ясно нашата позиция - ГРАЖДАНИ срещу МАФИЯТА!", коментира в социалната мрежа един от инициаторите на протеста музикантът Виктор Стоянов. Той беше грубо нападнат преди време в сградата на Нова телевизия от депутати на "Атака", след като си позволи да коментира поведението на Волен Сидеров.

Синът на продуцента Магърдич Халваджиян - Бедрос Халваджиян също е сред организаторите на демонстрациите срещу правителството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика