Освиркаха Зеленогорски на събранието на ДСБ

3648
Освиркаха Зеленогорски на събранието на ДСБ
Снимка: БГНЕС

Без здравния министър Петър Москов започна национално събрание на ДСБ. Присъстват над 950 делегати. Сред гостите на форума са министърът на отбраната Николай Ненчев, зам.- председателят на НС Иван Иванов, съпрседателят на ПГ на РБ Найден Зелоногорски и лидерът на Д21 Татяна Дончева, предаде "Стандарт".

Преди началото на форума евродепутатът Светослав Малинов обяви, че ДСБ ще излезе по-единна и ще препотвърди решението за излизане в опозиция. Няма да се обсъжда евентуално изключване на Москов. "Неговата съсба е в неговите ръце. Като цивилизована партия не се занимаваме с личните решения на своите членове", каза Малинов.

Вълчев: Искаме ДСБ да са ни партньори, очакваме тяхното решение

Искаме ДСБ да останат наши партньори, разбира се. Очакваме утре да кажат ясно и еднозначно остават ли в Реформаторския блок или не. То...

Делегатите на ДСБ освиркаха Найден Зеленогорски. Скандалът се случи, докато съпредседателят на парламентарната група поднасяше приветствие към делегатите. Първите викове "уууу" дойдоха, когато Зеленогорски каза: "Вие сте наш ценен партньор в РБ".

Изказването му многократно бе прекъсвано от оквиркания или единични иронични ръкопляскания. "РБ не би бил същият, без която и да е от партиите в него", каза още Зеленогорски.

По думите му партньорите в РБ имат общи цели, но са разделени в разбирането си за пътя, по който да ги постигнат. С освиркване бе посрещнат и опитът да поиска и даде прошка от делегатите на ДСБ , както и признанието му, че не иска да участва в разпадането на един успешен проект.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика