Парламентът почете с мълчание жертвите на атаките в Париж

3058
Парламентът почете с мълчание жертвите на атаките в Париж
Снимка: БГНЕС

Парламентът почете с минута мълчание паметта на загиналите при терористичните атентати в Париж и при падналия в Египет руски самолет.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева заяви, че преди дни светът е бил потресен от терористичните атентати във френската столица, които са довели до стотици жертви и много ранени, предаде Дарик.

„Няма оправдание за подобни действия срещу живота на невинни хора. Ние остро и решително осъждаме не само този терористичен акт, но и всяка форма на тероризъм като грубо и недопустимо посегателство върху демокрацията и съвременната цивилизация“, посочи Цачева.

„Нека днес сведем глави и с минута мълчание да почетем паметта на загиналите в трагедията, която потопи в скръб френската столица, целият свят, а от вчерашния ден е ясно, че и руският самолет е свален в резултат на терористична атака“, каза още председателят на парламента.

Тази седмица парламентът ще обсъжда на първо четене законопроектите за държавния бюджет, бюджета на Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/ и бюджета на държавното обществено осигуряване за 2016 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика