"Патриотичен фронт" вече обединява 13 формации

30784
"Патриотичен фронт" вече обединява 13 формации

На пресконференция днес бяха представени партиите и сдруженията, които подкрепят коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО". Към принадлежащите към коалицията до момента 7 формации, официално се присъединиха и нови 6.

Още 6 партии влизат в Патриотичния фронт

Коалиция „Патриотичен фронт“ ще бъде допълнена с още 6 партии. Това каза Валери Симеонов – съпредседател на НФСБ, в и...

Това са ПП „Национално движение за спасение на отечеството" с председател Тодор Рашев, Съюз на патриотичните сили „Защита" с председател доц. д-р Йордан Величков, Национал-демократична партия с председател Димитър Стоянов, Национално сдружение на запасното войнство „За честта на пагона" с председател о.з. ген.-лейт. Петър Илиев, Национално движение „БГ патриот" с председател Петър Харалампиев, ПП „Свобода" с председател Павел Чернев.

„В този формат ще атакуваме българския парламент, не в името на 4-годшно пребиваване, а с изключително сериозните амбиции да управляваме, за да бъде създадено правителство на националното спасение", заяви съпредседателят на „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" Валери Симеонов.

Другият съпредседател на коалицията Красимир Каракачанов обясни, че с тези нови попълнения в редиците на Патриотичния фронт мечтата за обединение на патриотите е вече факт. „Надявам се това да бъде разбрано от всички българи, на които им дотегна от 25-годишното безродно управление и те ще изберат патриотизма", заяви той.

Срещу Патриотичния фронт ще има кохорта от партии, но те са без идеология. "Битката е в наша полза", категоричен бе Симеонов в коментар на предстоящия вот.

Симеонов: Купуването на гласове върви по същата схема

Коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" ще води позитивна предизборна кампания. Това обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов по ...

Попитан за честността на наближаващите избори Симеонов заяви, че са необходими спешни мерки за предотвратяване купуването на гласове и прочистването на избирателните списъци от тези над 800 хиляди мъртви души. Според него, ако има осъдени за купуване на гласове, това ще подейства много оздравително на изборния процес.

Избирателните секции в Турция на бива да са толкова много, а да са само в посолства и консулства - както е за всички останали държави, каза още Валери Симеонов.

Красимир Каракачанов информира, че Патриотичният фронт е поискал среща със служебния премиер Георги Близнашки с основна тема изчистването на избирателните списъци.

 

Капка Георгиева и Димитър Стоянов отидоха при Валери Симеонов

Бившата съпруга и синът на Волен Сидеров окончателно заеха позиция срещу лидера на "Атака". Капка Георгиева и Димитър Стоянов, заедно с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика