Петков: БСП "тролове" атакуват АБВ

16822
Петков: БСП "тролове" атакуват АБВ
Снимка: БГНЕС

Атаката на БСП "троловете" точно преди изборите цели да оклевети АБВ и да не ни даде време да отречем лъжите. Това е атака, която има за цел да отрови нашите симпатизанти и поддръжници с най-гнусната лъжа. "Тролската" лъжа от последните дни е, че има договорка между АБВ и ГЕРБ. Това е една от опорните точки на БСП, която беше повторена от хардлайнерите от "Позитано". Сега я виждаме разнесена в мрежата от "троловете" им. Това е позицията на Румен Петков от АБВ.

"Държа да напомня, че настоящото ръководство на БСП стана символ на задкулисието. Сега именно те се опитват да хвърлят помия срещу нас, от АБВ, които бяхме изгонени от партията, защото не искахме да участваме в задкулисни договорки. Именно ние осветлихме нерегламентираните договорки и задкулисни сделки и решения, които облагодетелстват единствено Делян Пеевски и Моника Станишева. Сега крадецът, БСП, се опитва да каже - "дръжте крадеца".

Калфин: Само ДПС може да свали това правителство

Само ДПС може да свали това правителство, никой друг. Това заяви днес във Варна кандидатът за евродепутат от листата на АБВ Ивайло Калф...

Разчитам на вас, които подкрепяте АБВ, че няма да се оставите да бъдете лъгани нито от БСП, нито от ГЕРБ, нито от която и да е друга партия и "трол". Разчитам, че ще се противопоставим на лъжите и помията, с които ни засипват с действията си преди и след 25 май.

Уверявам ви, че АБВ не е влизала и няма да влиза в скрити договорки с никоя личност или партия. Не вярвайте на "тролове" и лъжци! В АБВ няма нищо скрито-покрито", заявява още Петков.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика