Петното потвърди, че се е срещал с Борисов в Банкя

9868
Петното потвърди, че се е срещал с Борисов в Банкя
Снимка: БГНЕС

Имало е среща в Банкя, тя е потвърдена днес от Бисер Миланов-Петното. В голяма част от разговора с него има съвпадение от казаното от него и хората, които изслушвахме предните дни. Това заяви председателят на комисията Сияна Фудулова пред медиите след приключване на заседанието на комисията, предаде БГНЕС.

Бе изслушан Бисер Миланов, който след като излезе от залата заяви пред журналистите, че е незаконно задържан и лежи в затвора и на подканяне да отговори на въпроси на журналисти, ги покани в затвора, където да даде повече подробности.

Трима депутати на ГЕРБ напуснаха комисията "Бисеров - Петното"

Тримата депутати, членове на т.нар. парламентарна комисия "Бисеров - Петното" напускат нейните заседания оттук нататък, защото тя се ...

В началото на днешното изслушване имахме разговор с дежурните от НСО в деня на срещата, от тях чухме непрофесионалния отговор, че не помнят за такава среща, тоест необезпокоявано може да влиза всеки на среща с Бойко Борисов, включително и криминално проявени лица, продължи Фудулова. Стана ясно на всички нас, че протестите от лятото на миналата година са били платени включително и медийното им отразяване, посочи тя. Това са думи на Бисер Миланов, подчерта Фудулова, но не каза пред журналистите от кого са платени тези суми и колко са били.

На въпрос да уточни сумата и дали самите членове на комисията знаят за какви суми става дума, Фудулова заяви, че знае, но на този етап това са конкретни неща, които ще бъдат изнесени публично, след като се проведат и останалите изслушвания, които фигурират в работната програма на комисията. Борисов ще бъде изслушан по случая на следващото заседание, съобщи Фудулова, без да уточни кога ще бъде то.

Бисер Миланов е представител на гражданското движение „Свобода" и стана особено известен, след като беше на среща с премиера Пламен Орешарски в Министерския съвет и направи официално изявление след това.

Името му нашумя и заради провокации по време на антиправителствените протести, заради което главният прокурор Сотир Цацаров нареди да го задържат.

Петното се срещал с Борисов, не са му предлагани пари

Сериозен срив има между Бисер Миланов-Петното и неговия съратник от движение „Свобода" Йордан Бонев. „Абсолютно съм категор...

Софийският районен съд (СРС) отмени задържането под стража на Петното и му наложи най-леката мярка за неотклонение - „подписка”. Веднага след това обаче му беше повдигнато друго обвинение и той отново влезе в затвора.

45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика