Пловдив осъмна с плакати срещу Бареков

43480
Пловдив осъмна с плакати срещу Бареков

В деня на старта на предизборната кампания Пловдив се събуди с плакати срещу лидера на „България без цензура” Николай Бареков. Градът, в който е роден Бареков, е гневен.

„Стига са ни лъгали и мамили, не искаме партийни лидери, които само раздуват големи приказки. На никого не вярваме“, гневи се Христо Кириков, минавайки покрай един от плакатите на надлеза между Централна и Сточна гара. Младият мъж заяви, че няма идея кой може да е сложил разярените лозунги, но смята, че те важат за всички партии и в страната ни няма политици, които биха могли да я изправят на крака, предаде БЛИЦ.

ЦИК отказа на две сдружения на Бареков регистрация за наблюдатели за изборите

Има медии, които не са спазили ангажимента си да публикуват тарифите си за платени изяви в предизборната кампания. Вероятно ЦИК ще ра...

Гневни плакати с надписи „Пловдив не търпи еничари, Барек, изчезни” и „Барека, Юда, Брут, правени са по един калъп”, посрещат пловдивчани и на надлеза на Коматевско шосе на стадион „Ботев”. Това означава, че феновете на ФК „Ботев” са тръгнали срещу Николай Бареков. Предполагаемата причина са изказванията, които новият политик направи срещу собственика на отбора Цветан Василев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика