СДС е против София прайд

2909
СДС е против София прайд
Снимка: sds.bg

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ – общността в поредния прайд на 12 юни в София. Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана. Даже напротив, в много случаи различната сексуалност отваря широко вратите за развитие и кариера.

Като дясна консервативна партия, ние ще отстояваме ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, според които традиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си.

Не можем да мълчим, когато зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци.

София Прайд се завръща на 12 юни

В събота, 12 юни 2021 г., по улиците на София отново ще премине София Прайд– традиционното шествие в подкрепа на ЛГБТИ общността ...

Не можем да мълчим, когато ЛГБТИ общността създава чувство за вина у останалите хора, че не признава правата им. Това категорично не е така! Не можем да мълчим пред опитите за обратна дискриминация от сексуалните малцинства, които прокарват по безпардонен начин идеите си и се опитват да ги налагат на всички останали.

Не можем да мълчим пред постоянните опити да се прокара „Истанбулската конвенция“, която СДС категорично отхвърли и продължава да твърди, че не бива да бъде допускана в България.

Постоянното и арогантно прокарване на идеите за нова „нормалност“ от неолибералните движения в Европа и у нас, е опасно за бъдещето на нацията ни. България е държава с хилядолетна история, с богата култура и духовност, която е устояла на вековни робства и се е съхранила, благодарение на ценностите, стъпили върху човешката логика и Божия ред: че има два пола – мъж и жена, които създават поколение и продължават живота, черпейки сили от корените и традициите си.

Опитите да се наруши този ред са извратени и античовешки. Всеки здравомислещ българин е длъжен да им се противопоставя, без да се страхува, че неолибералните апологети ще го охулват и сочат с пръст. Когато си на страната на правдата, силата е с теб!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Борислав Цеков: Ако внесат вот на недоверие, ще нарушат Конституцията

Елена Йончева: Мигрантите ще бъдат връщани обратно

Гроздан Караджов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искаха да покрият скандала около Нотариуса

Бойната група на НАТО у нас получи висока оценка

Нанков: Лъжа е, че настоящият регионален министър е кадър на ГЕРБ

Още една рокада в Агенция "Митници"(ВИДЕО)

Новият директор на „Митниците“: Заварих уплашени хора

Еврокомисар Илва Йохансон ни обеща конкретна дата за сухопътния Шенген

БСП ще праща доклада за "Боташ" на Европейската прокуратура (ВИДЕО)

Рюте към Главчев: Ще съдействаме пред Австрия за пълноправното ви членство в Шенген

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика