Сидеров обвини всички западни служби за случилото се във Франция

25932
Сидеров обвини всички западни служби за случилото се във Франция
Снимка: БГНЕС

По повод 71 години от бомбардировките над София, извършени от американски самолети, партия "Атака" проведе протест пред американското посолство.

"USA=терористи","Искаме извинение за военното престъпление на САЩ", "Дължите ни 24 млрд. лв. за щетите", гласяха част от плакатите на протестиращите националисти.

Давутоглу отива да подкрепи Франция, Льо Пен заяви: "Не съм Шарли"

Турският министър-председател Ахмет Давутоглу ще участва в манифестацията в Париж срещу тероризма, организирана в отговор на нападен...

"На 10 януари 1944 г. се изсипват хиляди бомби над цивилното население от страна главно на американски пилоти, които не се спират пред това да убиват цивилни, да взривяват деца. Потомците на тези варвари сега са в този бункер, наречен американско посолство. САЩ в момента е световната мутра, която е действала винаги с агресия и насилие", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на протеста.

Сидеров поиска обезщетение и припомни, че над 12 000 сгради в София са разрушени, 2500 души са убити, над 5000 са ранени тежко, някои от тях са останали инвалиди за цял живот.

"Америка е агресивна държава и го показва през всичките тези десетилетия след Втората световна война. Тя има над 70 военни намеси в различни части на света. САЩ  в момента също се опитва да разпалят световна война с безумната политка, която водят", каза още Сидеров и добави, че за съжаление България, в лицето на своето правителство, не прави необходимото да бъдем независима държава и да водим политика, с която да се разграничим от действията на тези "световни гангстери". Днешното българско правителство е един васал, слуга, послушник, спрямо американското посолство, което между другото е изградено незаконно по времето на "усмихнатия крадец" (бел. ред. - Стефан Софиянски), като бяха дадени части от Южния парк по неправомерен начин, отсече Сидеров.

"От този бункер (US-посолството) идва цялото зло за България, защото оттук се диктува политиката на страната ни. Те спряха полезния за България проект „Южен поток“, те ни натикаха в колониализма и мизерията и затова един ден ще плащат“, категоричен бе идеологът на "Атака".

Франция остава в готовност за терористична заплаха

Най-високата степен на готовност за терористична заплаха остава в сила във Франция, съобщи френският вътрешен министър Бернар Казаньов,...

Той коментира и случилото се в Париж. Според него българските медии по един изключително повърхностен начин показват и тълкуват информацията оттам, без да правят задълбочен анализ. "Ислямска държава е плод на работата на ЦРУ и израелските служби. Муджахедините бяха създадени от тях. Бен Ладен беше агент на ЦРУ. Тези, които днес извършват терористични актове в Европа са създадени, финансирани и дирижирани от САЩ и техните сателити Саудитска Арабия, Катар и други", заяви председателят на националистите.

По думите му случилото се в френската столица не е спонтанно действие на джихадисти. "Всичко това е организирано и няма как да се случи в центъра на Париж без съучастие на френските, щатските, израелските служби. Това, че са застреляни убийците накрая, е много удобно, тъй като няма да проговорят никога и няма да узнаем кой точно и как им поръча да го направят".

Сидеров обърна внимание, че България е застрашена от подобни удари, заради глупавата политика на поредицата от български правителства и особено на външни министри. Той припомни, че „прекрасният“ Брюксел сега ни връща ислямисти и изрази притеснение от факта, че отделите в родните специални служби, които са работили срещу тези терористи, отдавна са били разтурени по нареждане на посолството на САЩ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика