Сидеров: Плевнелиев предлага сигурен начин за купуване на гласове

19306
Сидеров: Плевнелиев предлага сигурен начин за купуване на гласове
Снимка: БГНЕС

Г-н Плевнелиев в момента предлага един сигурен начин за купуване на гласове. Това каза пред журналисти в парламента председателят на „Атака” Волен Сидеров във връзка с това, че президентът Росен Плевнелиев ще предложи на Народното събрание да се проведе национален референдум, предаде „Фокус”.

„Това е човек, който е избран с най-големите измами в последните десетилетия. Един човек, който е избран с измама, няма морално право да говори за избори. Нека да направи като мен – да си свали имунитета, за да отиде да бъде разследван за пране на пари, офшорки и всякакви други далавери, за които вече има достатъчно данни в публичното пространство”, заяви Сидеров.

Цачева: Ще подкрепим трите предложения на президента

"Предложението на Росен Плевнелиев за референдум е най-добрият начин хората да се произнесат по толкова важни въпроси. Ние ще подкрепи...

„Как мога да гледам сериозно на един избран с измама човек, който трябва да бъде разследван за пране на пари”, попита той.

„По отношение на т.нар. предложения на избрания с измама перач на пари електронното гласуване е най-сигурният начин за фалшифициране и купуване на вота. Само си представете един шеф на предприятие как ще нареди на хората си да гласуват електронно и ще прибере парите за това”, подчерта Волен Сидеров. „Това е още едно разобличение за този човек, който работи за лобистки кръгове и енергийни мафиотски кръгове”, допълни той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика