X
 
 

Сидеров поиска НСО да се закрие

831 4
Сидеров поиска НСО да се закрие
Снимка: БГНЕС
Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие! През 2019 г. 40 млн. лв. от парите на българските данъкоплатци отидоха за шофьори и охрана на държавните випове. За какво се харчат тези милиони? Какво прави тази служба, освен да блъска неудобни репортери и да гази деца по улиците? Това се посочва в позиция на лидера на "Атака" Волен Сидеров, разпространена до медиите от пресцентъра на партията.

"По-добре този излишен харч на 40 млн. лв. да беше спестен на българите. Хората не са длъжни да плащат за лукса на премиер, президент, шеф на парламента и прочее. Защо медиите не говорят за бюджета на държавната охрана?", пише Сидеров в позицията си.

Сидеров: Вдигам бунт срещу данъка на колите, ще дам Каракачанов на Гешев

Против увеличаването на данъци съм. Ще се опитам да организирам някакъв вид протести пред кметството по повод данъка на колите. Това ка...

"Говорителят на НСО казва, че колата, блъснала 14-годишното дете, е „оборотен дежурен автомобил” и не бил зачислен на "охраняемо лице" и можело да се вози всеки, който отговарял на закона. Но не казва имената на шофьора. Защо го крие? Чета в медиите, че от Президентството са побързали да си измият ръцете, че техен човек не е бил в колата. Няма значение имало ли е, или е нямало пътник. Важното е, че за пореден път охраната на държавните випове произведе инцидент, в който тежко пострада български гражданин - дете. Тази служба е ненужна, разхищава държавна пара, гази деца и мачка свободата на словото. Крайно време е да се закрие. Президентът Радев, под чиято опека е НСО, да го разпусне завинаги", се посочва още в позицията.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Ами кой ще варди Дебелогъзия гълъб на Балканите ! Нов Ероплан, нови Мерцедеси, нови бронирани джипове, джуркане на гюзмета по света, за да го потупват по рамото, защото е услужливо слугинче ...
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  В БОКОВАТА Тиква се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК.
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Шофьорите на НСО се чувстват за "богопомазани". Виждали ли сте как карат по кварталните улици. Преди години бяха интелигентни, подготвени, хрисими. Сега са нагли!
 • Илиян 1 Илиян преди 2 месеца Профил на трол?
  Няма ли да кажат,че там няма пешеходна пътека и да се разбере,че не шофьора е виновен!!!