"Сини" активисти: Мутри на Лукарски не ни пускат на НС на СДС

2479
"Сини" активисти: Мутри на Лукарски не ни пускат на НС на СДС
Снимка: БГНЕС

Започва Националния съвет на СДС, който трябва да реши дали лидерът на партията Божидар Лукарски, ще бъде отстранен от поста му.

В момента не се допускат всички делегати на форума. Недопуснатите питат защо се случва това и партията в мутренска ли се е превърнала.

СДС пита Лукарски: Докога ще унижавате структурите на партията?

Преговорният екип, избран от Националния съвет на СДС на 16.02.2018 г., изпрати информация до медиите във връзка "провокацията" от стра...

От преговорния екип алармират, че "мутри на Лукарски от неидентифицирана охранителна фирма не допускат, гонят и удрят членовете на НИС и Националния съвет от залата".

Националния съвет на СДС се провежда в Културния дом в Красно село. Репортер на Actualno.com опита да се свърже с представител на пресцентъра на "синята" партия, но не получи отговор.

От преговорния екип алармираха, че Божидар Лукарски прави опит да ликвидира седем областни структури на СДС, с цел да предотврати очаквания вот на недоверие. Проучване показа около 70% недоверие към партията.

"Лукарски за пореден път искат оставката ми, това не е новост", отговори самият Лукарски, който смята, че СДС трябва да се придържа към консервативно-патриотичната линия.

Влизат трима десни в един бар...

БГ политиката работи или чрез потискаща простота или потискаща сложност. И ако ГЕРБ и БСП функционират през елементарни импулси на възд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика