X
 
 

Станишев в Ямбол: Битката с бедността е нашият първи приоритет*

1349 2
Станишев в Ямбол: Битката с бедността е нашият първи приоритет*
Снимка: bsp.bg
 

„Винаги, когато БСП е в управлението, повишаваме доходите, защото човешкият капитал е най-важният за една нация. Това е основната битка и на социалистите в Европа. без човешки ресурс няма икономически растеж, няма чуждестранни инвестиции. Има само демографска катастрофа.”, заяви при посещението  си в Ямбол  президентът на ПЕС и кандидат за евродепутат от листата на "БСП за България" Сергей Станишев.
„България загуби много от своето зеленчукопроизводство и животновъдство. Сега е моментът при преговорите за новия Програмен период да се направи анализ на ефективността на евросредствата и да се коригира политиката, за да може България да възстанови позициите си в тези производства.“, коментира Станишев.
В Болярово и Елхово той се срещна с жителите и отговори на въпросите им за политическата ситуация в Европа, както и за стратегията на европейската левица за евроизборите. „Имаме шанс да направим силен европейки отбор с 9 премиери в Европейския съвет, с прогресивно мнозинство в ЕП и с наш председател на ЕК, в лицето на Франс Тимерманс"- каза Станишев. Той заяви, че няма да има националистическо цунами, а митовете за слабо представяне на левицата са неверни „Призовавам  хората да не разпиляват вота си за малки партии, които няма да прескочат бариерата. Ако искат да накажат ГЕЗБ – да гласуват за "БСП за България“, завърши Сергей Станишев.
*Платена публикация в рамките на предизборната кампания за вота за Европейски парламент
 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
    Комунета, с 45 години комунизъм и с 30 години "преход" и фалшива демокрация, вие и метастазите на БКП ни докарахте бедността. КАК точно вие ще ни спасите?
  • ciklop50 1.1 ciklop50 преди 6 месеца Профил на трол?
    Да споменем метастазите на бкп - бсп, ндсв, герб, дпс, атака, воля, най-отявлените метастази, които продължават мародерстването на бкп в пълна сила!
    : 0 !
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...