Станишев вярва, че няма да има ексцесии в събота

15883
Станишев вярва, че няма да има ексцесии в събота
Снимка: БГНЕС

Няма да има ексцесии заради съвпадението между митинга ни и дербито между "Левски" и ЦСКА. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в кулоарите на парламента.

Според Станишев от БСП винаги показват уважение към закона. Вече ако някой друг търси ексцесия, това е друг въпрос. Вярвам, че ще има разум, заяви червеният лидер.

Станишев: Протестите са медийно и финансово подкрепяни

Всичко, което се организира през последната половин година, е мощно подкрепено финансово и медийно. Това е израз на отрицанието на една...

На въпрос кой е дал идеята митингът на БСП и ДПС да се проведе на Орлов мост, Станишев отговори с въпрос: „Вие смятате, че някой има монопол върху Орлов мост?” При настояване на журналистите да разберат кой е дал идеята за мястото на митинга, Станишев посочи: „Наши членове”.

По повод информацията за „опорни точки” от страна на МВР към депутатите от БСП за това как да говорят за протеста, Станишев заяви: „Аз от опорни точки не се нуждая. Всяка партия прави опорни точки със свои позиции”.

Инициираме този митинг и се обръщаме към всички граждани, които искат да се присъединят към този митинг, който има едно много ясно послание: „Да на свободата, не на омразата”, продължи вдъхновено лидерът на БСП. По думите на Станишев омразата се насажда с ясен сценарий за дестабилизация на страната. „Тази тенденция, която върви и се насажда и в медиите, едни и същи говорители, че който има различно мнение трябва да бъде заклеймен. Това е пряк път към фашизма”, заяви Станишев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика