Томислав Дончев: ГЕРБ ще спечели и европейските избори

19911
Томислав Дончев: ГЕРБ ще спечели и европейските избори
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще спечели и европейските избори, както досега сме печелили всички избори през последните седем години. И в следващия Европарламент ще има повече българи, и те ще са в Групата на ЕНП. Това заяви водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев пред председателите на парламентарни групи на партиите-членки на ЕНП.

„Ще победим в България, защото в страната ни се случват странни неща, които поставят под въпрос европейското ни бъдеще”, каза Томислав Дончев.

В България няма етническо разделение, смята Томислав Дончев

В България етническо разделение няма. Трябва да има теми, където да има по-малко сблъсък и дори единение – теми, които са критичн...

„На парламентарните избори миналата година БСП останаха втора политическа сила, но формираха коалиция, при това – с подкрепата на крайната „Атака”, и съставиха правителство. Хората протестират непрекъснато и искат оставката на правителството, но исканията им биват игнорирани от управляващите. Изглежда, че управляващите от БСП, ДПС и „Атака” имат някакъв имунитет срещу исканията на обществото.

Подкрепата за това правителство е безпрецедентно ниска и е под 15 %, а парламентът е одобряван от едва 10 % от българите. Свободата на медиите в България е на едно от най-ниските нива в Европа. Ето защо ще спечелим изборите, за да защитим европейското на България”, каза Дончев.

Водачът на евролистата на ГЕРБ подчерта, че ЕНП трябва да работи за устойчиво развитие на базата на икономическия растеж. „Всички ние трябва да се изправим пред последиците от кризата заедно. Въпреки милионите евро и медийните империи, които са изправени срещу нас в България, ГЕРБ ще постигне целта си отново да се върне на власт, за да защитим европейското бъдеще на българите. Ще водим европейска и положителна кампания и ще убедим повече хора, че ценностите на ЕНП са най-добрите както за България, така и за цяла Европа”, каза Дончев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика