Валери Симеонов: Държавата в момента е импотентна

25017
Валери Симеонов: Държавата в момента е импотентна
Снимка: БГНЕС

 

 

„Няма проблем, с който държавата да не може да се справи. Но тя в момента е импотентна и затова не иска да се справи с ромския проблем, пък и за нея не е удобно да се справи”, каза в предаването „Всяка неделя” Валери Симеонов, лидер на Национален фронт за спасение на България.

Попитан невъзможно ли е да не се цепи патриотичният вот той отговори, че това е възможно. „Просто Волен Сидеров трябва да се смени”, уточни той и добави, че раздялата му с „Атака” е станала, след като Сидеров да започнал да подкрепя Бойко Борисов.

Валери Симеонов: България е държава без външна политика

България е държава без външна политика. Това каза Валери Симеонов, съпредседател на партия НФСБ, предаде Фокус. По думите на Симеонов л...

Относно изказването в парламента на Хюсеин Хафъзов Симеонов каза, че това е възможно, защото в Народното събрание влиза един нов тип политици на ДПС. „Той е арогантен и му липсва контрол на нервите. Тези политици са по-опасни, защото не могат да се контролират и да преценят реалната обстановка”, аргументира се той.

Според него поведението на ДПС е нагло и непрекъснато провокират, като целта е разделението на държавата. „Ще направят всичко, което име е по силите, за да разрушат държавата ни”, смята Симеонов.

„Управляващите нямат национален идеал", смята Симеонов. По думите му те следват политически интереси. 

Той призова да няма генномодифицирани организми в политиката. Идеята е да не се появяват партии, регистрирани с едни цели, а след това започват да откъсват от електората на другите партии. „Българският народ започва да узрява”, каза Симеонов.

Валери Симеонов: Протестиращите не постигнаха нищо

Протестиращите против правителството станаха жертва на желанието си да бъдат атрактивни. По този начин естествено те не постигнаха нищо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика