Валери Симеонов: ИТН е партия, съставена от медийни и книжни герои

6143
Валери Симеонов: ИТН е партия, съставена от медийни и книжни герои
Снимка: Веселин Боришев

„Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. За две седмици в това Народно събрание видяхме хора влезли, за да облекат в мъст своите негативни емоции през законите. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в студиото но „Офанзива“ по Нова тази вечер.

По думите му, част от действията на новите партии в НС са не само недомислени – те са опасни и вредни за демокрацията. „Премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС е тежък удар срещу суверенитета ни. Турската държава, която контролира вота на българските изселници, ще може да се меси директно във вътрешните работи на България“.

Валери Симеонов: Гласувам за честни и смели, отговорни хора в българското Народно събрание

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов гласува малко след 9 ч. с хартиена бюлетина в ОУ "Найден Геров" в Бургас. "Гласувам за честни и смели,...

Лидерът на НФСБ посочи, че е отправил призива си за обединение към всички патриотични формации. „Към нашите партньори от ВМРО, с които работихме в 43-то и 44-то НС. Но също така и към ВОЛЯ, с които работехме много добре през тази предизборна кампания, към „Възраждане“ – партия, която показа добро представяне и развитие, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространстгво - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите“, посочи Валери Симеонов. Целта е да се постигне обединение, което да реализира патриотичния вот у нас, който е между 300 и 400 000 души.

„Опазил ви господ от такава патерица като НФСБ, която често играеше по гърбината на Борисов“. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, ако влязат в следващото НС няма ли да бъдат използвани като патерица някому. Лидерът на НФСБ припомни, че той неведнъж е критикувал Бойко Борисов и даде примери: за неправомерната му намеса в работата на НС, за това, че без знанието на коалиционните си партньори е освобождавал „министри на килограм“.

Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха скала към омразата срещу него“, коментира лидерът на НФСБ и посочи: „Има такъв народ“, които искаха да натрият носа на Борисов. След това – „Изправи се! Мутри вън!“ – площадните агресори, които затваряха София и бяха готови на крайни действия срещу Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара около 3 % - партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов. И тези групи вкараха в НС 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в НС“, заключи Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Удар по Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и опозицията задължиха БЕХ да не разпределя дивидент

20 г. България в НАТО: Тагарев награди военни и цивилни (СНИМКИ)

"Правят глупост": Гроздан Караджов за спешните промени за служебните премиери (ВИДЕО)

Мария Габриел благодари на държавниците, тласнали България към НАТО

Депутатите приеха спешни промени за служебните премиери

Подуправителят на БНБ каза би ли приел да е служебен премиер

И бившият депутат от ДПС Петър Чобанов не иска да е служебен премиер

Омбудсманът: Не мога да съм служебен премиер, ще подам оставка

“В грешка сте”: Атанасов обясни, че няма да има двойни депутатски заплати (ВИДЕО)

Денков за 20 г. България в НАТО: Съюзната сила е най-мощното послание за агресорите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика