Владислав Горанов: Социалният експеримент на властта ще им нанесе политически щети

7925
Владислав Горанов: Социалният експеримент на властта ще им нанесе политически щети
Снимка: БГНЕС

Ако Кирил Петков очаква да бъда задържан за 24 часа или 72 часа това са ирационални очаквания. Сегашното управление е заредено с особена агресия, която не отива на младите хора. Социалните експеримент ще тези на тези хора, които го подкрепят. Това заяви бившият финансов министър Владислав Горанов пред Нова телевизия.

Ако цитирате това правителство като авторитет, все едно е да цитирате "Гугъл". Скоро социалният експеримент на правителството ще тежи на опитните политици и самоцелното седене във властта, неминуемо ще доведе до политически щети за партиите, коментира бившият финансов министър. 

Разпитват и Менда Стоянова за пачките и кюлчетата в спалнята на Борисов

След като националната полиция разпита бившия финансов министър Владислав Горанов по проверката за кюлчетата и пачките в чекмеджето на ...

Не е сериозно министър-председателят да събира данните си през "Гугъл", при положение, че даваме стотици милиони на службите, коментира Горанов и добави, че е дал цялата информация на прокуратурата, когато се разярил скандала с Васил Божков и данъчните измами. 

Според него, ако се спазвал похватът на Кирил Петков, трябвало и Васил Божков да е в списъка. Прокуратурата няма какво повече да направи от това да разследва и да вземе обяснение от всички замесени по случая, подчерта Владислав Горанов.

Горанов си е говорил с Божков неведнъж, но разговорите винаги са били по отношение промени в законодателството за хазарта и промяната на механизма на рекламата, но те така и не се състояха. Със сигурност темата е интересна, но не искам да ставате инструмент на пропагандната война на правителството, изтъкна  бившият финансов министър. 

"Аз нямам нивото като български гражданин да коментират министър-председателя и ми е под достойнството в случая", каза Горанов. 

НАП бави проверките на Владислав Горанов и Младен Маринов, но тази на Пеевски е приключила

Вече шести месец Националната агенция за приходите не е завършила проверката си на бившия финансов министър Владислав Горанов и бившия ...

Владислав Горанов никога не е получавал пари от Васил Божков и никога не му е предлагал. Той няма представа коя е Мата Хари, но за тези твърдение и снимки знае толкова, колкото и журналистите. 

Единственото нещо, в което могат да ме упрекнат е, че вкарах държавата в банковия съюз и в ERM-II като за доста хора може това да е неприятно, каза Горанов. Той не е ангажиран с политиката и наблюдава процесите от страни. Предлагано му е да се върне в политиката, но засега бившият финансов министър не е изкушен да се върне обратно в нея. 

Той не е засегнат от това, че Кирил Петков притопля една тема, която е актуална от 2020 година, а е притеснен и разочарован, че не може българският министър-председател толкова лековато да борави с фактите. 

По отношение на колата на Горанов, с който бе хванат на границата със Сърбия, той заяви, че автомобилът не е манипулиран. Как може да повдигнат обвинение на ползвател? За мен този казус ще приключи в рамките на производството по Закона за МВР, подчерта Горанов. 

Горанов след поредния разпит: Хляб няма, затова се занимаваме със зрелища

Хляб няма, затова се занимаваме със зрелища. Този коментар направи  бившият финансов министър Владислав Горанов след поредният му ...

Още: И Владислав Горанов е на разпит в МВР

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Ивайло Вълчев е водач на листата на ИТН за евровота

Ясни са водачите на листи на ДПС за изборите на 9 юни

Атанас Запрянов: Армията ще се стабилизира с 2,5% от БВП

Кирил Петков: Въпреки че на много темата за Корал омръзна, тя е пример за храброст

Димитър Главчев: Наваксваме изоставането в армията, изборите са основната задача

Румен Радев: 2% от БВП за разходи за отбрана вече не са достатъчни

Слави Трифонов срещу Борисов в София: ИТН подреди листите

"Никой не е доволен от министрите": Говори служебният министър на културата

Борислав Сандов повежда евролистата на "Зелено движение"

Изтича срокът за промени в партиите и коалициите за изборите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика