Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Всички ще сме спокойни": Борисов вярва на Гвоздейков, който ще отговаря за изборите (ВИДЕО)

12 април 2024, 09:26 часа • 7783 прочитания

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви пред медиите, че вярва на Георги Гвоздейков, който ще отговаря за изборите.

Припомняме, че вчера Министерски съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите.

Защо му вярва?

Борисов каза, че вярва на хората, които честно и отговорно са си вършили работата. "Той е учредител на ПП, той им беше знаме, той им беше символ, безспорно честен човек. Така всички ще са спокойни. Така трябва да стане", каза още Борисов. 

Ще има ли "ала-бала"?

На въпрос дали не се съмнява, че Гвоздейков ще се  договори с ПП-ДБ, Борисов отговори:  "Ако се договори, ще стане като на предишните избори - ала-бала", добави Борисов. 

Назначенията в "Митниците"

Лидерът на ГЕРБ коментира и новия директор на Агенция "Митници" Георги Димов, като каза, че не го познава. "Бил е заместник на Спецов. За това казах, че екипът на Спецов трябва да събере приходите и в "Митниците" и в данъчните", каза Борисов. ОЩЕ: Назначенията започнаха: "Митниците" с нов директор, Спецов остава начело на НАП

Не познава Паскал

Борисов заяви, че не познава контрабандиста Никола Николов - Паскал.  На въпрос дали е знаел за него, докато е бил главен секретар на МВР, Борисов каза: "Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина", каза Борисов.

Той коментира и кой е правил чадър над Ананиев 8 месеца. "Обменът идва при главния секретар и се разпределя по службите и се уведомява прокуратурата. ОЩЕ: "Не познавам Паскал": Зам.-директор на СДВР се позна в прякора "Миро Тигъра"

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес