Зеленогорски: Единодействието на десните може да възстанови доверието в нас

1427
Зеленогорски: Единодействието на десните може да възстанови доверието в нас
Снимка: БГНЕС

„Единодействието на десните може да възстанови доверието в нас“. Това заяви Найден Зеленогорски, член на Политическия съвет на Реформаторски блок.

Ние десните, които останахме извън парламента, ще имаме време да обмислим, да бъдем коректив на решенията на правителството с нашия опит и нашите оценки, да помагаме за верните решения, коментира той.

Националният координационен съвет прие оставката на политическия съвет на РБ

Реформаторският блок оценява представянето си на парламентарните избори като слабо. Затова Националният координационен съвет прие остав...

Зленогорски подчерта, че следи внимателно темите, които се обсъждат.

"Сред приоритетите е магистрала Хемус, един много важен приоритет за Варна, бих се надявал това да се случи, битова престъпност, но не чувам нищо за това, как ще продължим реформите в образованието, здравеопазването, не чувам нищо за антикорупционния закон, не чувам нищо за това, ще продължи ли съдебната реформа в ускорени темпове, както това би трябвало да се случи, защото това са приоритетите на българската десница, автентичната десница, защото не виждам желание в момента, дано бъдещето да ме опровергае, да се работи в тази посока“, допълни той.

„Проблем за България е така нареченият технологичен вот, който включва корпоративния и купения вот“, заяви Зеленогорски. Според него този вот е от порядъка на 20-25 %.

Коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти ще бъде трудна според Зеленогорски.

Кунева няма да подава оставка като лидер на ДБГ

В Движение България на граждания няма оставки, има в Реформаторския блок, защото на тези избори се яви блокът, а не партиите поотделно....

„За България е добре да има стабилност – и политическа, и финансова, да продължи икономическият растеж в страната ни. Ние се намираме в много сложна среда и тук на Балканите, и в Европа, и в света. Международната ситуация става по-тежка и бих се надявал правителството и бъдещото мнозинство да действат много внимателно, защото все пак България е спокойна територия в момента и бих се надявал да остане такава“, каза Найден Зеленогорски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика