В Русе отварят нова софтуерна компания

13835
В Русе отварят нова софтуерна компания
Снимка: Thinkstock

Водещата българска софтуерна компания Мусала Софт скоро ще отвори третия си офис в България, след София и Бургас. Новият офис на компанията ще се намира в сърцето на Русе, в близост до историческия музей. 

Служителите на Мусала Софт, които ще работят от офиса в Русе ще бъдат част от мултинационалните проекти на компанията. Към тях ще се присъединят дългогодишни служители на компанията, както и новоназначени. 

Русенският съдия, хванат с подкуп, остава в ареста

Съдията от Русе Николай Стефанов остава в ареста, реши Софийски градски съд, предаде БГНЕС. Заседанието на СГС се забави, тъй като нит...

Благодарение на модерните технологии в офиса, русенци ще бъдат реална част от софийския офис с непрекъсната аудио и видео връзка. 

"Щастливи сме, че има голям интерес и от русенци, работещи в страната и чужбина да се върнат в родния си град. Работим това да се случи, защото Русе е прекрасен град със силна математическа гимназия и университет с традиции, международни партньорства и събудено ИТ общество. Смятам, че е дошъл момента за следващата му стъпка на развитие.“ - споделя Елена Маринова, Президент на Мусала Софт. 

Компанията приветства всички специалисти, които имат желание да работят в дунавския град. Можете да разгледате свободните позиции на: http://www.musala.com/bg/join.html или да се свържете с нашия ЧР екип на job@musala.com. 

За Мусала Софт: Мусала Софт е водеща българска компания в сферата на софтуерните услуги, специализирана в изграждане на цялостни софтуерни решения и ИТ консултиране. Компанията има богат опит в предоставяне на софтуерни услуги, обхващащи всички елементи от жизнения цикъл на продукта или решението. Мусала Софт е с доказана репутация на надежден бизнес партньор. Създадена през 2000г. и до момента има реализирани стотици проекти с над 200 клиенти. В края на 2014г. Мусала Софт наброява 300 висококвалифицирани служители, действащите проекти са над петдесет, а клиентите са от цял свят. Сред тях са: Deutsche Telekom, IBM, VMware, SAP, HP, Edoardo Miroglio, Vivacom, Мобилтел, Philip Morris, OMV, ДСК; държавни институции в страната и ЕС - Митническите служби на Холандия, Национална агенция за приходи, Гаранционен фонд, Пътна полиция и др. 

Няма опасност от замърсняване на българския участък на река Дунав

Няма опасност от замърсяване на българския участък на река Дунав в резултат на вчерашния инцидент. В сряда – 11.02.2015 г., след...

За последния месец Мусала Софт бе отличена с общо 4 награди от престижни конкурси. Списание Forbes България награди с две първи места Мусала Софт в категориите "Развитие на човешките ресурси" и "Качество на услугите" в ежегодния си конкурс Forbes Business Awards 2014. Компанията е класирана за трети път на първо място в категория "Човешки ресурси" на списанието, като печели приза и през 2011 и 2013 година. Мусала Софт получи награди и в 2 от общо 12 категории в четвъртото издание на "Наградите на БАИТ" за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. Компанията е победител в категорията "Мобилни решения" за иновативния проект "АТМОСФЕРА" и в категорията "Държавна администрация" с проекта Информационна Система "Контрол" на Национална агенция за приходите, разработен от Мусала Софт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Русе