5 дни до грандиозния концерт на Енио Мориконе

69939
5 дни до грандиозния концерт на Енио Мориконе

Подготовката за събитието е по-завладяваща от треска за злато! Останаха само 5 дни до големия спектакъл!

Музикантите стартират репетициите си за концерта буквално часове след пристигането си в България! Четири дни от сутрин до вечер Оркестърът и Хорът на Класик ФМ заедно с италианските си колеги, усилено ще се готвят за големия концерт на 10 декември. Всички са нетърпеливи от срещата си с гениалния Маестро Мориконе и от възможността да станат част от историята на музиката. Вълнението е несравнимо!

Точно 11 дни до големия концерт на Маестро Мориконе в София

Специално за концерта на Маестро Мориконе организаторите от "Ивент Зона" правят поръчка за най-добрата професионална техника от Италия ...

Енио Мориконе се ражда две години след рождението на звукът в киното и се превръща в неговата запазена марка. Той самият не е само част от историята на седмото изкуство - той Е историята на филмовата музика, а класическата музика която създава е директна провокация за полет на съзнанието извън ограниченията на нашата планета.

Маестро Мориконе е автор на истории - неговите ноти са написани върху стълбицата на човешките емоции, преживявания и най-дълбоки чувства. В "Легенда за пианиста" например, мелодията пресъздава пълната гама от усещания на героя на Тим Рот, а в "Добрият, лошият и злият" музиката искри буквално от очите на персонажа на Клинт Истууд. Композициите на Маестрото "извират" от екрана и завладяват зрителя така, както много малко неща успяват в забързания ход на съвремието ни и ни сблъскват със стойността на морала.

Не пропускайте шанса да се доближите до един истински гений, да вдишате от атмосферата която създава и да избягате за няколко часа от рамката на ежедневието!

Концертът на Енио Мориконе в София ще се състои на 10 Декември, 2013г., в зала „Арена Армеец” от 20ч.

НБУ удостоява маестро Мориконе със званието „Доктор хонорис кауза”

Нов български университет ще удостои маестро Енио Мориконе със званието почетен доктор на НБУ. Присъждането на почетната степен &bdquo...

Билети за събитието на промоционална цена може да намерите на: https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/, http://ticketsbg.com/event.php?id=1045, на касите на Easy Pay в цялата страна и каса „Кантус Фирмус” в зала „България”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com