До Мориконе и назад

65682
До Мориконе и назад

Обикновено след реализирането на една мечта, взорът автоматично се отправя в друга посока - поставяш отметка "направено" и се посвещаваш на други проекти и идеи.

Точно за това след като си сбъднахме концерт на Енио Мориконе и то в България, решихме, че темата с италианския гений е изчерпана, но сгрешихме. Организаторите му ни предоставиха възможността да се запознаем отблизо с харизмата на този човек и за капак, внесоха ултра луксозна книга с неговата биография, окомплектована с изключителни музикални компилации, която ще представят в офиса си на 6-ти март. Абсолютна примамка за мело и киномани като нас!

Енио Мориконе стана „Доктор хонорис кауза" на НБУ

Днес, 11 декември маестро Енио Мориконе получи званието Doctor Honoris Causa на Нов български университет.   „Музиката, при...

Не си мислете, че това е някаква реклама на поредната шикозна литературна творба, защото не е. За доказателство бързаме да добавим, че "Ивент Зона" традиционно правят в офиса си серия вечери посветени на култура, входът за които е абсолютно свободен. Поредната такава вечер е посветена отново на Маестро Мориконе и 50-годишнината от най-емблематичния уестърн с негова музика - "За шепа долари" и ние със сигурност ще се присъединим. Модерирането на събитието и забавата са посветени на Драгомир Симеонов, с когото организаторите си партнират отдавна. Гаранция за добрия вкус и апетитен завършек на работния ден ще бъдат и био продуктите/сладкишите, предоставени специално за вечерта от ресторант Soul Kitchen.

Всички сте поканени!

Както е обичайно, няма такса за присъствие, но ще има викторина и възможност да си тръгнете с фамозната книга за Маестрото. Мястото на събитието е пространството на "Брейн Тръст", където на 12 февруари се насладихме на рубинено вино и пищен художествен колорит. Който е присъствал знае, че това е абсолютна гаранция за висок стандарт и гостоприемство от страна на домакините. А какви изненади още са ни подготвили организаторите - заповядайте, за да проверите сами. Ние гарантирано ще се върнем към Енио Мориконе, гениалното му творчество, чувството за хумор на Драго Симеонов и професионализмът на "Ивент Зона", изящно гарнирани с изтънчен вкус и био храна.

Адрес: бул. "Джеймс Баучер" № 76А, ет.3 в бизнес център "Хил Тауър"
http://www.braintrust.bg/virtual-office/news/

Най-добрата вечер за годината!

Миналата вечер зала „Арена Армеец” приюти вълшебството на авторската музика на Маестро Енио Мориконе и всички желаещи да се...

http://www.eventzone.bg/bg/events/details/to-morricone-and-back-sofia-bg

Присъединете се на Facebook страницата на събитето!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com