X
 
 

"Всичките мои мъже" - юбилеен концерт на Еделина Кънена на 23 ноември в Музикалния театър

948 0
photo of "Всичките мои мъже" - юбилеен концерт на Еделина Кънена на 23 ноември в Музикалния театър
Снимка: Музикален театър
Една от водещите солистки на Музикалния театър - Еделина Кънева - ще отбележи 30 години на неговата сцена с концерта "Всичките мои мъже". Примата кани своите почитатели на 23 ноември, събота, от 19 часа на концерта-спектакъл в Музикалния театър.

„Посвещавам моя юбилеен концерт на партньорството” – казва солистката на Музикалния театър. „В един такъв концерт човек излива душата си, а пред очите на хората минава целия му живот”- добавя звездата.

Еделина Кънева ще бъде на сцената с партньорите-мъже, с които е пяла най-много на сцената на Музикалния театър: Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Христо Сарафов и Богомил Спиров. Специални гости на концерта са другите й сценични партньори от последните години: Орлин Горанов, Орлин Павлов и Тончо Токмакчиев.

На концерта ще звучат арии и дуети от оперетите „Веселата вдовица” и „Графиня Марица”, където Еделина Кънева прави коронните си роли. Тя ще покаже и широкото амплоа, в което се изявява на сцената – не само оперета и опера, но и мюзикъл, джаз и поп.

Ще прозвучат прочути дуети от мюзикъли, сред които „Уестсайдска история”, както и джаз и поп-дуети, написани специално за Еделина Кънева и нейнтите партньори на сцената.

Участват солисти, хор и оркестър на Музикалния театър с диригент Юли Дамянов. Гост-диригент - Любомир Денев.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители