А1 Alpha променя представите за модерен бюджетен телефон

19178
А1 Alpha променя представите за модерен бюджетен телефон
Снимка: А1.bg

Комбинацията от добри характеристики на достъпна цена вече е възможна

Изискванията на съвременния потребител стават все по-високи и новите модели смартфони трябва да отговарят на не малко критерии като бърз процесор, добра камера, красив дизайн и издръжлива батерия. Разбира се, това са само част от характеристиките, които влизат в графата „задължителни”, и с течение на времето техният брой не спира да расте. Въпреки че сме свикнали да мислим, че колкото по-добри показатели има един смартфон, толкова по-висока е цената му, това невинаги е вярно. Примерите в това отношение стават все повече, а един от най-пресните е А1 Alpha, – който може да се похвали с перфектен баланс между цена и качество.

A1 Alpha е вторият собствен телефон на телекома след Smart N9 и следва най-новите тенденции на пазара. Смартфонът е с елегантен дизайн, а издълженият и тънък корпус го прави удобен за държане в една ръка. А1 Alpha притежава 6.26-инчов HD+ IPS LCD дисплей с капковидно изрязан ноч и съотношение на страните от 19:9.

А1 стартира нов мобилен план А1 Kids

Новият тарифен план се предлага ексклузивно за всеки потребител, закупил детски интерактивен часовник от серията MyKi А1 стартира нов ...

Освен елегантен и удобен дизайн, А1 Alpha предлага и добра функционалност. Смартфонът разполага с 8-ядрен процесор, 3 GB RAM памет и работи с най-новата версия на Android - 9 Pie. Двойната камера на гърба е с изкуствен интелект (AI), като основният сензор е с 13 MP и отвор на блендата от f/2.0, а втората камера служи за сензор за дълбочина и е с 2 MP и отвор на блендата от f/2.4. Изкуственият интелект дава възможност за интелигентно разпознаване на сцени, а любителите на фотографията ще оценят и „боке” ефекта, който могат да добавят към снимките. Двойната камера поддържа и функция за HDR, която спомага цветовете на изображенията да бъдат по-прецизни и по-богати на нюанси. Под камерата на гърба се намира и силна LED светкавица, която помага при снимане в обстановка с ниска осветеност. 8-мегапикселовата селфи камера на А1 Alpha заснема изображения с изчистени детайли, добър динамичен контраст и наситени цветове.

Освен изброените характеристики, А1 Alpha разполага с 64 GB вътрешна памет и слот за microSD карта, както и с издръжлива батерия от 3200 милиампера, която също се оптимизира от изкуствения интелект. Той спомага за удължаването на живота ѝ, като предвижда и ограничава задачите с висока консумация на енергия. Важно е да се отбележи, че телефонът поддържа работа с 2 SIM карти.

Смартфонът е наличен в магазинната мрежа на А1, както и онлайн на a1.bg, като всички настоящи и нови клиенти могат да закупят модела с 50% отстъпка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Yellow Week на Kärcher: Най-добрите продукти за почистване с до 25% отстъпка

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

Yettel показва емблематични модели смартфони в „Музея на електронните отпадъци“

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии