A1 с две отличия от престижните Employer Branding Awards 2019

1061
A1 с две отличия от престижните Employer Branding Awards 2019
Снимка: A1.bg

А1 получи две отличия от престижния конкурс Employer Branding Awards 2019, който се организира от b2b Media и отличава успешните работодатели в страната. Компанията беше наградена с първо място в категория „HR стратегия на годината” за всички инициативи с и за служителите в процеса на своето ребрандиране. В категория „HR технология на годината” А1 получи второ място за множеството дигиталните форми за обучение, въведени от компанията през последната година.

През 2018 г. телекомът смени досегашния си бранд и стана А1. Освен смяна на логото и името, ребрандирането включваше и много промени и подобрения, касаещи услугите към клиентите и тяхното преживяване. Основна роля в успеха на ребрандирането имаха служителите, които свършиха изключителна работа в много кратки срокове и постигнаха забележителни резултати. Сред причините за тяхната ангажираност е цялостният проект за подобряването условията на работа на служителите, повишаване тяхната удовлетвореност от компанията като работодател и ангажирането им в процеса по трансформация. В резултат на това, А1 вече е сред най-разпознаваемите брандове в България, а клиентите могат да се възползват от много нови услуги и възможности, които да правят живота им в дигиталната ера по-приятен и лесен.

Фалшиви сайтове използват името и логото на A1 с цел измама

В последните дни се наблюдава наличието на редица съмнителни сайтове и електронни писма, които използват името и логото на A1 България,...

Непрекъснатото учене и развитие на служителите са сред водещите принципи на А1. Следвайки стратегия за осигуряване на повече възможности чрез нови технологии, А1 въведе нова дигитална програма за обучения, която да подпомогне служителите в развитието и повишаването на квалификацията им, като насърчи ученето и го направи достъпно по всяко време и от всяко устройство. Проектът е насочен към всички близо 4 000 служители на А1, като всички те имат достъп до онлайн обучителната платформа и курсовете в нея, което пести време и ресурси за А1 и служителите.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на бранда, за който работят. Основен фокус на конкурса са иновациите в управлението на талантите и новите успешни стратегии в HR.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

А1 с ръст на всички финансови показатели през 2018 година

Всички основни финансови показатели на А1 бележат ръст през 2018 година според обявените финансови резултати на A1 Telekom Austria Grou...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Нов хуманоиден робот изненадва с нечовешки възможности (ВИДЕО)

Социалните мрежи и видео съдържанието генерират най-голям ръст в интернет трафика

Yettel предлага дългоочаквания флагман Xiaomi 14 Ultra със специална оферта

Бъдещето на мрежите: Сдружението за електронни комуникации с двудневен семинар в Пловдив

Русия мисли да забрани TikTok

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Избирай от селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

Борислав Славов спечели награда БАФТА за музиката към "Baldur's Gate 3" (СНИМКА+ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com