A1 започва да предлага смартфоните на TCL, а първият представител на марката е 20 SE

2536
A1 започва да предлага смартфоните на TCL, а първият представител на марката е 20 SE
Снимка: A1

А1 започва да предлага продуктите на марката TCL в страната. Първият модел на китайския производител, който вече е част от портфолиото на телекома, е TCL 20 SE. Устройствата на компанията традиционно се позиционират в бюджетния ценови клас, предлагайки комбинация от първокласен външен вид и добри технически характеристики на по-достъпна цена в сравнение с други брандове.  

TCL 20 SE не изневерява на тази философия и предлага стилен външен вид. Смартфонът има широк, 6,82-инчов екран, който заема почти цялата предна страна. Селфи камерата е вградена с капковидно изрязване в горната част на екрана, а основната камера - с 4-те си обектива – е разположена отвесно в горния ляв ъгъл на гърба. За момента моделът се предлага единствено в изискано черно.  

Потребителите на А1 Wallet вече могат да зареждат дигиталния си портфейл и през Cashterminal

Вече има нов начин за зареждане на дигиталния портфейл А1 Wallet. От 15 март потребителите на приложението могат да го направят и с пар...

Макар това да не е устройство, създадено точно за любители на фотографията, неговите камери се представят повече от задоволително, дори и при слаба осветеност. Причината за това е, че основният 16-мегапикселов сензор е подкрепен от три други, разпределени по принципа 5 + 2 + 2 МP. 8-мегапикселовата селфи камера пък е конкурентна на доста устройства от по-високия ценови клас.  

Това, което остава скрито от погледите на потребителите, също заслужава повече внимание. TCL 20 SE е снабден с мощна батерия с капацитет от 5 000 mAh. Тестове на устройството от производителя показват, че това се равнява на приблизително 17 часа гледане на видео, 60 часа слушане на музика или 16 часа сърфиране в 4G мрежа. С други думи – дори и при усилена употреба, този смартфон трябва да издържи 2 дни с едно зареждане. Клиентите, поръчали модела от А1, ще открият в комплекта и външна батерия ttec, също с капацитет от 5000 mAh, която може да го зареди напълно.  

Процесорът на TCL 20 SE е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 460. В комбинация с 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет, той може да се справи безпроблемно с всички приложения и ежедневни задачи. Ако паметта на устройството свърши, лесно могат да се добавят до 256 GB с помощта на MicroSD карта. Има и слот за втора SIM-карта, което е друго сериозно предимство.

10 000 MВ бонус при всяко зареждане с минимум 10 лева получават клиентите на предплатена услуга от А1

А1 обяви началото на нова промоционална кампания от 15 март, този път насочена към потребителите, които използват предплатените услуги ...

Цените на TCL 20 SE започват от 7,50 лева на месец при закупуване на изплащане с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL. Ако платите за него в брой, стойността му ще бъде 129,99 лева, в комбинация със същия тарифен план. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com