А1 започва предварителните поръчки на новите iPhone 12 Purple и iPhone 12 mini Purple

12990
А1 започва предварителните поръчки на новите iPhone 12 Purple и iPhone 12 mini Purple
Снимка: А1

А1 ще приема предварителни поръчки в своя онлайн магазин за двата нови iPhone 12 и iPhone 12 mini в лилаво oт 15:00 часа днес. Моделите могат да бъдат поръчани предварително до 30 април, когато ще започнат и доставките на новите устройства. Телекомът ще предлага и двата смартфона в комплект с оригинален бърз адаптер за зареждане, който да допълни наличния в пакета USB Type C кабел.  

iPhone 12 в лилаво е с 5G възможности, както останалите представители на серията, и може да работи с 5G мрежата на А1 веднага след като бъде закупен, ако потребителите имат 5G план. Смартфонът разполага с чип A14 Bionic, OLED дисплей, който обхваща цялата предна част на екрана, и е с големина 6,1 инча. Смартфонът е наличен в три версии спрямо вградената памет – 64GB, 128GB и 256GB, а цените му започват от  1 419,99 лв. лева в брой или 67,99 лева на месец при сключване на двугодишен договор за неограничения 5G план A1 Unlimited, който предлага безкрайни минути и неограничени мегабайти без лимит на скоростта в България и в роуминг в ЕС.  

А1 предлага мрежата на бъдещето SD-WAN – софтуерно дефинирана мрежа с интелигентни функции

А1 предлага под формата на услуга изграждането на софтуерно дефинирана виртуална частна мрежа с интелигентни функции на бизнес клиентит...

Apple iPhone 12 mini се различава от iPhone 12 само по отношение на големината на екрана и капацитета на батерията. Той използва 5,4-инчов екран с резолюция от 2340 х 1080 пиксела и според Apple е най-малкият, лек и тънък 5G смартфон в света. Той е снабден с чипсет A14 Bionic, както останалите представители на серията iPhone 12, и на практика осигурява всичко от iPhone 12 в по-компактна форма. Моделът също е наличен в три варианта на памет - 64GB и 128GB и може да бъде поръчан на цени от  1 189,99 лв. лева или 57,99 лева на месец с мобилен план A1 Unlimited.  

А1 ще предложи и петото поколение на 12,9-инчовия iPad Pro, третото поколение на 11-инчовата версия, както и новия аксесоар-тракер – AirTag. iPad Pro 12,9” е топ версията на популярния таблет и идва с изцяло новия Liquid Retina XDR mini-LED дисплей с пикова яркост от 1600 нита, а скоростта на работа е по-висока с процесора М1, който е собствена разработка на Apple и превръща таблета в най-мощния на компанията до момента. Повече информация за наличностите и цените на двата нови таблета и AirTag се очакват през следващите седмици.

Лоши новини за феновете на iPhone

Американското списание “Форбс” нарече "лоша новина" за феновете на iPhone съобщението за забавянето модернизацията на новит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com