CellumPay вече и за Windows Phone

34944
CellumPay вече и за Windows Phone

София, 18 септември, Целум  България, доставчикът на услуги в областта на мобилните разплащания, обяви, че пуска приложението за смартфони с операционна система Windows. CellumPay се сваля безплатно за съответната операционна система от Play Store, App Store, Windows phone, Viva Apps.

Успешният старт на CellumPay с Android и iPhone, стимулира компанията в търсене на нови технически възможности и партньорства. След приобщените от днес притежатели на Windows смартфони, в процес на разработка е версията на приложението за BlackBerry. 

Смартфоните изпревариха мобилните телефони по продажби

Продажбите на смартфони в света за първи път са били по-високи от тези на мобилните телефони през второто тримесечие на годината, регис...

За по-малко от година, откакто е на българския пазар, CellumPay внедри  своя „интелигентен портфейл", чрез който могат да се зареждат предплатени карти, да се плащат битови и мобилни сметки, да се пазаруват стоки и услуги, и всичко само чрез мобилен смарт телефон. Освен техническите възможности за употреба на приложението, Целум развива постоянно и мрежата от партньори и видовете услуги. CellumPay работи с повече от 20 партньора, а още 10 са в процес на интеграция.

Владимир Буюклиев, Изпълнителен директор на Целум България, каза:

„С удоволствие обявяваме новината, че приобщаваме и ползващите Windows. Постоянно развиваме нашата услуга, разширяваме нашата клиентска и партньорска мрежа. Изцяло към клиента е насочена лоялната ни програма „Пазарувай умно, печели умно!“. Който пазарува и плаща чрез приложението CellumPay, може да печели всеки месец смартфон или голямата награда в края на годината – смарт телевизор. Радваме се, че сега ще дадем шанс и на притежателите на смартфони с Windows операционна система.”  

Cellum Global е водеща корпоративна компания на Унгарския пазар за развитие на мобилни сделки и услуги. Създадена през 2000 г., тази бързо разрастваща се технологична компания работи в близко сътрудничество с партньори като MasterCard, Magyar Telekom Group, Telenor, Vodafone, FHB Bank и други. Осигурявайки висока степен на сигурност, иновациите на Cellum са обхванали всички области на м-търговия, включително търговия чрез мобилни устройства, мобилните плащания и безконтактната технология "Комуникации в близък обхват“- NFC (Near Field Communications). Днес, повече от един милион сигурни мобилни транзакции се обработват от системите на Cellum в Унгария. Приложението MasterCard Mobile за мобилни разплащания, пуснато от Целум през 2011 г., вече е свалено над 40 000 пъти на телефони, ползващи операционните системи  Android, iPhone или Widows. През 2010 г. Cellum започна международното си разширение, създавайки дъщерни фирми в България, Албания и Австрия и е в процес на преговори с бъдещи международни партньори.

Сертифицирана по стандарта PCI DSS, Cellum е първата фирма за мобилни разплащания в региона, отговаряща на най–високия стандарт за сигурността на водещите интернационални компании.

Смартфоните биха по продажба мобилните телефони

Продажбата на смартфони по целия сят надвиши за първи път теза на мобилните телефони през първото тримесечие на годината, като южнокоре...

Целум България е акционерно дружество, създадено през 2011 г. съвместно с Корпоративна Търговска Банка и унгарската компания Cellum.

За повече информация: www.cellum.bg

http://www.facebook.com/CellumPayBg/

 PCI-DSS security Certified - широко приет набор от политики и процедури, предназначени за оптимизиране на сигурността на транзакции с кредитни, дебитни и дебитна карта и защита на картодържателите срещу злоупотреба с тяхната лична информация.

За повече информация: https://www.pcisecuritystandards.org/organization_info/index.php

Разговорите по мобилните телефони поевтиняват, но само за определени клиенти

От 1 юли абонтатите на българските мобилни оператори ще плащат по-малко, за да говорят по мобилния си телефон и да се възползват от вси...

Подробности за лоялната програма са предоставени на сайта на програмата: http://loyalty.cellum.bg/.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии