Достъпни лаптопи за малки отличници и отлични родители

1635
Достъпни лаптопи за малки отличници и отлични родители
Снимка: Теленор

Новата учебна година започна и несъмнено всички искаме нашите малки ученици да са истински факири в училище, пълни отличници и да ни радват с бележници без забележки и отсъствия. Как обаче, ние родителите да превърнем децата си в този почти утопичен образ? Същевременно да успеем да спестим малко от главоболията и притесненията около дигитализацията в образованието, която ни помете изведнъж и ни остави малко объркани и несигурни.

Освен химикали, тетрадки и раница, оказва се, че джаджите започват да играят все по-ключова роля в образованието и в това няма нищо лошо. А едно от най-полезните устройства, с които да оборудваме нашия малък ученик е добър лаптоп, който да отговаря не само на нуждите му, но и на интересите.

Служителите на Теленор помагат на над 50 деца в неравностойно положение за първия учебен ден

За трета поредна година Теленор организира благотворителната инициатива „Готови за първия срок“, с която служителите на ком...

И ако все още не сте убедени в това, само си представете ситуацията, в която лаптопът на детето се разваля и трябва да делите общ. Някъде там между имейлите към шефа и корен квадратен от 24, можем да кажем с пълна точност, че сметките няма да излязат. Затова, за да не изпадате в ситуация, в която двойките отнасяте самите вие, изборът на подходящо устройство е едно от основните неща, с които да подготвим един съвременен дигитален ученик.

 

Размерът има значение

Какво е важното обаче? Добре е да заложите на златната среда. Нито много обемист и тежък, за да е труден за пренасяне, нито пък прекалено малък екран, защото това е доста вредно за зрението. Особено пък на подрастващите, които прекарват пред екрана малко повече от необходимото време. Но нека не хвърляме първия камък, знаем, че и ние се задържаме по-дълго пред смарт устройствата. Много добро предложение в това отношение се оказва Huawei MateBook D15 15.6, който предлага подходящ размер от 15.6 инча, напълно достатъчни, за да не се взира детето ви в екрана, за да прочете поредната глава от учебника по история, но не и твърде обемист, за да тежи раницата прекомерно. Приключението в дигиталния свят е хубаво да е по-леко.

 

Теленор ще предлага Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE от 18 септември

Теленор ще предлага най-новите продукти на Apple, включително Apple Watch Series 6, който предоставя революционни уелнес и фитнес възмо...

Балансирано решение

Ако има нещо, на което децата да ни научат е естествената лекота, с която успяват да балансират между домашни и забавления. Затова можем да спечелим точки в класацията родител на годината като заложим на устройство, което може да се дублира като лаптоп, на който да тръгват повечето му любими игри. Да, по принцип гейминг лаптопите са и ужасно скъпи, но хубавото е, че на пазара има редица опции, които осигуряват необходимите технически характеристики, на достъпна цена. Веднага даваме пример с достъпния, но мощен ACER Aspire 5 A515-54, който разполага с отделна видеокарта Nvidia GeForce MX250. Тя ще е достатъчна за феновете на Fortnite например. А и нека не се лъжем, ако случайно се окаже, че баланса между домашни забавления е нарушен, нищо не пречи и вие да задобреете на някоя игра.

 

Бюджетна идея

Знаем и, че около началото на учебната година бюджетът не е безкраен, затова да успеем да намерим достъпно устройство, което обаче може да отговори на нуждите, които нашият ученик има е важно условие за избора на лаптоп. Вариантите определено са много, но е добре да заложим на нещо изпитано и проверено. Препоръчваме ви  достъпния LENOVO V15 IKB, който ще даде възможност на детето ви да отмята задачите без забавяне, без забиване и с лекота, просто защото е внимавало в час.

Теленор определи Адриана Попова за Ръководител на отдел „Корпоративни комуникации“

Теленор определи Адриана Попова за своя Старши съветник „Корпоративни комуникации“. Тя ще ръководи отдел „Корпоративн...

Няма нужда да обикаляте по магазините с този списък. Веднага ви казваме, че всички тези и още устройства можете да намерите в мрежата на Теленор, които от скоро отново добавиха лаптопите към портфолиото си. А освен, че всичко необходимо е на ръка разстояние, можете да се възползвате от изгодните опции за разсрочено плащане на продуктите на Теленор, както и да комбинирате с подходящ за вас абонаментен план. Всички предложения на оператора можете да разгледате на https://www.telenor.bg/bg/private/device/list/device_tablet.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com