Играта Digital Scouts стартира утре с много изненади и награди за дигиталните скаути

8438
Играта Digital Scouts стартира утре с много изненади и награди за дигиталните скаути
Снимка: Telenor

Играта на Теленор България Digital Scouts стартира утре. На 21 и 22 август всички деца и тийнейджъри, както и техните родители, могат да се включат в дигиталното приключение, което ще разкрие пред тях как успешно да се справят с предизвикателствата, които дебнат в онлайн пространството.

Желаещите да участват могат да го направят и в двата дни (21 и 22 август), като успешното приключване на играта носи и двоен шанс за успех в томболата за една от 115 страхотни награди между които iPhone 12 5G, безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i, таблет HUAWEI MatePad T10 и още много.

5G мрежата на Теленор отблизо

От средата на тази година българският потребител има възможността да се наслади на новата 5G мрежа,  една от най-бързите, надеждни...

За да направи ирата още по-интересна за младежите, Теленор работи съвместно с популярни инфлуенсъри, които представят по ангажиращ и разбираем за аудиторията начин какви са опасностите онлайн и как могат да се справят с тях. Момчетата от Andy Studio се включват и в приложението като дават жокери на запалените участници, с които още по-лесно да преминат през въпросите, които ги затрудняват. Плеядата от онлайн звезди включва още Цветина Цолова, Балан, Дамян Диамандиев и Чефо, които ще се присъединят към активностите на TEEN BOOM FEST, където Теленор ще има две шатри с още допълнителни изненади. 

Свалете приложението Digital Scouts oт Apple App Store и Google Play Store и се включете в най-вълнуващото лятно приключение, благодарение на което ще научите как да сърфирате безопасно онлайн.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com