Изпълнителният директор на Intelday Боян Иванович с престижно отличие от Stevie International Business Awards

7460
Изпълнителният директор на Intelday Боян Иванович с престижно отличие от Stevie International Business Awards
Снимка: Intelday

Българският PR експерт Боян Иванович бе отличен от престижно международно жури Stevie International Business Awards (IBA) с бронз за визионерството и изключителни постижения като изпълнителен директор на комуникационна агенция Intelday Solutions в категорията „Реклама, маркетинг и връзки с обществеността“. Наградите се раздават за седемнадесети пореден път, а претендентите за важните отличия са от цял свят.

Международните бизнес награди Stevie са водещата програма за бизнес награди в света. Всички лица и организации по света - публични и частни, със стопанска или нестопанска цел, големи и малки - имат право да подават номинации. IBA за 2020 г. получиха заявки от организации от 63 държави и територии.

„Когато поех ръководството на една от най-добрите пиар агенции в страната знаех, че е въпрос на време потенциалът за растеж да бъде реализиран. Бизнесът ни е обект на сериозна трансформация, особено в условията на COVID-19, но вярвам, че иновативният комуникационен подход и ангажираност с бизнес целите на клиентите ни ще продължи да ни носи успехи“, каза Боян Иванович. „Има още много неща, които искам да постигнем с екипа на Intelday, и съвсем скоро ще покажем нови страни от нашия бизнес и способности“.

Теленор организира томбола за 30 тротинетки, подарява слушалки при покупката на детски часовници MyKi

Теленор организира томбола за 30 детски електрически тротинетки, която ще продължи в рамките на шест седмици до 4 октомври. В томболата...

Журито, оценило заслугите на 29-годишния експерт, са единодушни в коментарите си, че резултатите, които той е постигнал за краткото си време на този пост, са наистина впечатляващи и заслужават да бъдат отличени. Експертите изразяват задоволство, че Боян е имал шанса да покаже своите заложби и да се наложи като лидер в PR сферата не само в България, но и на международно ниво.

Боян Иванович е изпълнителен директор на Intelday Solutions от 2019 г. и стратегически консултант в областта на медиите и репутацията и анализа на корпорациите и неправителствения сектор. Миналата година Боян бе номиниран за Rising Star of the Year на престижните награди за комуникации на Международната организация на комуникационните консултанти - ICCO Global Awards.

Боян е член на Управителния съвет на Българската асоциация за управление на проекти - IPMA България и член на Управителния съвет на Световната комисия по здравеопазване и фармацевтична индустрия на PROI - най-голямата мрежа от независими комуникационни агенции в света. Консултирал е големи компании, сред които медийния гигант Netflix и фармацевтичния лидер Horizon Therapeutics, а като част от екипа на Intelday работи с клиенти като Европейската комисия, Европейски парламент, мобилния оператор Telenor, Reckitt Beckinser, SOBI и др. Боян е доктор по Теория на журналистиката и медиите с фокус върху социалните ефекти на технологичничната журналистика. 

Тъй като продължаващата криза на COVID-19 ще попречи на победителите да получат наградите си на сцената по време на традиционния гала банкет на IBA, те ще бъдат отбелязани по време на виртуална церемония на 1 декември.

CETIN България се присъединява към програмата за професионално развитие и социална интеграция на хора в неравностойно положение Open Mind

CETIN България се присъединява към шестото издание на програмата за професионално развитие и социална интеграция на хора в неравностойн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com