Кампания на Теленор за разопаковани телефони и смарт джаджи подкрепя опазването на царския орел

2666
Кампания на Теленор за разопаковани телефони и смарт джаджи подкрепя опазването на царския орел
Снимка: Telenor

Инициатива на Теленор за закупуване на разопаковани телефони и смарт джаджи ще подкрепи създаването на дом за царския орел. До края на март телекомът провежда онлайн кампания за продажба на разопаковани устройства, като за всяко закупено устройство ще бъдат дарявани по 10 лeва в подкрепа на създаването и поддържането на гора, която да се превърне в среда за гнездене на царския орел. Гората, която предстои да бъде залесена, се намира в защитената зона „Сакар“, в района на Тополовград.

Продажбата на разопаковани устройства е в онлайн магазина на Теленор. Клиентите на телекома  могат да избират между 70 модела смартфони и смарт джаджи. Устройствата се предлагат с отстъпки от цените в брой и лизинг, спрямо цената на същия, но неразопакован продукт.

Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов Smart TV на Sony очаква клиентите в Теленор

Теленор предлага Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт телевизор Sony. Двете устройства са налични в бъндъл пакет, кампанията з...

Инициативата в подкрепа на царския орел е в партньорство с Българско дружество за защита на птиците, което работи от дълги години за опазването на този световно застрашен вид. Средствата, които Теленор ще предостави в резултат на кампанията, ще бъдат използвани за създаването и грижата за гората, която е особено важна през първите години от залесяването.

Засаждането на нови дървета е от ключова важност за  подобряване на гнездовите местообитания на царския орел. Той е една от най-редките птици както в България, така и в света. В миналото е сред най-разпространените грабливи птици у нас, а към момента популацията му наброява едва 35 двойки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com