Mагията на Холивуд във вашия дом

2057
Mагията на Холивуд във вашия дом
Снимка: Panasonic

Иска ли ви се въображението да е реалност? Да бъдете част от нещо по-вълнуващо, от нещо изключително, а не ежедневно, от нещо - просто повече? По-цветно, по-ярко, по-картинно и по-реално изживяване - това предлага Panasonic с новия си и най-прецизен досега видео процесор, в коминация с несравнимите цветове и контраст на OLED технологията. Изживяване, което ни пренася на екзотични и непознати места, в неизследвани и интересни светове - с всички възможности да ги опознаем чрез всяко свое сетиво и да се влюбим безпаметно в тях.

Panasonic EZ1000 е първият в света* HDR-съвместим Ultra HD OLED телевизор, който поддържа обработка на картината от професионален ранг. Panasonic EZ1000 отключва пълния потенциал на най-новата екранна технология OLED - еталон за неземно красива и прецизна картина. Озвучителната система Dynamic Blade Speaker на EZ1000, оптимизирана от инженерите на Technics, допринася за постигане на възможно най-високото качество на звука - кристално ясно.

При EZ1000 е внедрен опитът на Panasonic във всеки етап от телевизионната продукция - от разработването на оборудване за телевизионни студия до създаването на индустриални стандарти и производството на телевизори за вашия дом.

При EZ1000 изображенията се обработват от най-мощния видео процесор на Panasonic, вграждан някога в потребителски телевизор – процесорът Studio Colour HCX2. При конструирането и настройването на HCX2 процесора Panasonic използва опита на холивудските специалисти, натрупан в продължение на десетилетия.

Сред основните предимства на OLED технологията е способността за пресъздаване на богат и дълбок черен цвят. При изобразяването на този дълбок черен цвят, OLED пикселите буквално се изключват – и повторното им включване изисква доста голям физически "скок" в технологично отношение. За решаването на този проблем Panasonic използва своето ноу-хау от плазмените телевизори, в резултат на което постига безпрецедентна детайлност и в най-тъмните сцени.

Характерно за EZ1000 е използването на специален филтър на екрана, наречен Absolute Black Filter, който поглъща околната светлина и елиминира отраженията, така че черните зони в картината действително да изглеждат черни. Също така, напълно е елиминирано характерното пурпурно оцветяване, което се наблюдава при други OLED екрани в светло помещение.

Изключителната прецизност на цветовете, супер-дълбокото черно, безпрецедентното пресъздаване на детайлите и високата OLED яркост са специално комбинирани и оптимизирани при EZ1000 за съответствие с високите изисквания за цвят и контраст на HDR.

Основен аспект в дизайна на телевизора е плоският му екран (а не извит), който изглежда така, сякаш плава над поставката. Телевизорът е изработен с тъмно метално покритие без видими шевове и съединения, което създава усещане за елегантност, насочвайки вниманието далеч извън чисто физическата конструкция.

EZ1000 използва новата смарт система My Home Screen 2.0, разработена да осигури ултра-гладка и интуитивна комуникация с телевизионния зрител за лесен и удобен достъп до всички съвременни източници на съдържание.

EZ1000 притежава редица сертификати, подтвърждаващи неговите качества:

- 4K сертификат от световноизвестната независима група THX – престижно признание за качеството и прецизността на картината;

- покритие на строгите изисквания на UHD Alliance за най-високото ниво на сертифициране „Ultra HD Premium“, с актуализирани спецификации за 2017 г.;

- верификация от Международната група UHD Alliance (UHDA), че телевизорите отговарят напълно на критериите за високо качество на картината.

* Към 4 януари 2017 г., съгласно проучване на Panasonic.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Google уволни 28 служители, протестиращи за отмяна на договор с Израел

Вижте на живо: Сдружението за електронни комуникации обсъжда модернизиране на мрежите (ВИДЕО)

Yettel се присъедини към българската Харта на многообразието

Нов хуманоиден робот изненадва с нечовешки възможности (ВИДЕО)

Социалните мрежи и видео съдържанието генерират най-голям ръст в интернет трафика

Yettel предлага дългоочаквания флагман Xiaomi 14 Ultra със специална оферта

Бъдещето на мрежите: Сдружението за електронни комуникации с двудневен семинар в Пловдив

Русия мисли да забрани TikTok

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии