Макс пуска промоция на 4G мобилен интернет с 60 000 MB месечно на максимална скорост и устройство по избор

14733
Макс пуска промоция на 4G мобилен интернет с 60 000 MB месечно на максимална скорост и устройство по избор

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че пуска в промоция абонаментен план Unlimited + 60 с неограничен 4G LTE мобилeн интернет трафик и с 60 000 MB включени месечно на максимална скорост (до 75/25 Mbps сваляне/качване). Услугата се предлага със СИМ карта от Макс и 4G LTE устройство за достъп по избор, като потребителите могат да избират измежду USB модем, мобилен WiFi рутер (т.нар. бисквитка) или десктоп рутер. Условията на Unlimited+ 60 са валидни също така при ползване и с всички съвместими 4G телефони и таблети. Промоционалната цена е 21,90 лв. на месец при сключване на 2-годишен договор, или с 31.35% по-ниска от регулярната цена. Офертата е валидна от днес до 5 януари 2016 г., или до изчерпване на количествата на предлаганите устройства.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, споделя: „Промоционалното ни предложение е за тези, които водят динамичен живот, постоянно работят или общуват в интернет пространството, имат необходимост от качествен и бърз мобилен интернет, без да се притесняват за използвания трафик“.

Макс със страхотен подарък за своите клиенти

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че подарява на всички свои клиенти стартов пакет за гласовата услуга Voicer, с 5 лв. ...

Потребителите могат да се възползват от услугата на Mакс, като я заявят през сайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез позвъняване на 0999 111 или в търговските обекти на компанията в страната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии