Мобилен план по собствен дизайн, или свободата да си с Теленор

6036
Мобилен план по собствен дизайн, или свободата да си с Теленор
Снимка: Telenor

Предплатените мобилни услуги са възможност, отдавна наложила се сред клиентите на мобилните оператори. За това какви са предимствата пред това да ползваш предплатен план разговаряме с Пламен Николов, Регионален мениджър продажби предплатени услуги в Теленор България.  

В Теленор предлагате голямо разнообразие от абонаментни планове. Каква е причината да оферирате и предплатени планове? 

Нашата стратегия винаги е била насочена към създаването на пpoдyĸти и услуги, които да отговарят на конкретни нужди. В работата си вече 20 години се водим от нуждите на потребителите и от стремежа да направим преживяването им с нашата мрежа наистина страхотно, използвайки предплатените ни услуги. Предплатените услуги са удачни както за хора, които се сблъскват за първи път с мобилна услуга, така и за хора, които искат да имат свързаност за кратък период от време, например на почивка или работейки онлайн далече от големия град. За това имаме предплатени пакети с разговори и интернет, както и такива само с интернет. Клиентите ни очакват не само свързаност отвсякъде и по всяко време, но и ключови възможности, като например свободата да избират сами какво да използват  и да управляват оптимално разходите си. Това е и един от ефектите от COVID-кризата - промените в живота на хората изостриха нуждата от по-прецизно планиране.

Перфектно допълващата се комбина от SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G и SAMSUNG Galaxy Buds2 с отстъпка от 150 лв. в онлайн магазина на Теленор

Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още една интересна комбина от устройства със специална отстъпка, само при...

Предплатените планове са сегмент, която се радва на постоянен интерес. Плащате толкова, колкото преценявате, че ще използвате. Това може да означава разговори, SMS-и или големи интернет пакети с много включени мегабайти. Зависи от конкретните ви нужди за конкретния период.

Какви предплатени планове предлагате? 

Решихме да разширим възможностите пред нашите клиенти, като надградим стандартните предложения, достъпни за всички, и дадем свободата да избират плана си, да го променят в движение и по този начин да планират месечните си разходи по най-оптималния за тях начин.

Предлагаме най-общо два вида предплатени услуги. С предплатен план Теленор клиентът получава определено количество мегабайти или минути за разговори към Теленор или извън мрежата ни при всяко направено презареждане. При стандартен предплатен план потребителят има възможност за добавяне на допълнителни пакети с минути за разговори, SMS-и и мобилен интернет, които да се комбинират в зависимост от индивидуалните нужди.

Говорите за наистина широка свобода по отношение на използваните услуги. Можете ли да дадете примери? 

Само 6 причини да ползваме предплатен мобилен план

Във времена, в които неограничените възможности ни заобикалят от всякъде, няма как да не си спомним за онези не толкова далечни спомени...

Имаме два стартови пакета за гласови услуги – за 8 и за 10 лева. Потребителят си избира стартовия пакет и после има два варианта. В единия вариант може да си презарежда сметката и да получава бонуси с 3 нива, с логика за повишаване на цените и обемите на пакетите. Например зареждаш 10 лв. и получаваш 100 минути, 100 Mb и 100 SMS-а. При тази комбинация зареждаш кредит и бонусите са автоматично определени от Теленор спрямо наш анализ на навиците и употребата на минути и мегабайти на клиентите.  

Другият вариант е към стандартния предплатен план на Теленор потребителят да добавя и комбинира разнообразни допълнителни пакети, избирайки ги според своите нужди и потребление. Портфолиото от добавки е разработено да отговаря на индивидуалното поведение на потребителите на предплатени услуги и дава възможност за добавяне на допълнителни пакети с минути за разговори, SMS-и и мобилен интернет, които да се комбинират според личното предпочитание на клиента. На практика клиентът сам избира как да изглежда всеки месец планът му. Този месец например има нужда от повече разговори – тогава добавя допълнителни минути. Ако иска  повече мегабайти или SMS-и - купува само тях. Клиентът, като си изгради навик да добавя услугите, които му трябват, ще усети колко удобно е за него и каква свобода му дава.  

Как предплатените планове на Теленор допринасят за удобството на клиентите ви, защо да ги предпочетат? 

На този въпрос ще ви отговоря отново с пример. Да си припомним какво беше в зората на предплатените пакети - тогава на практика устройствата се ползваха единствено за разговори. Днес изживяването за  потребителите на предплатени услуги  се промени – те искат да стриймват отвсякъде, да коментират в социалните мрежи, да работят и управляват бизнеса си онлайн. Да ползва неограничени минути и мегабайти, е част от типологията на съвременния потребител на телекомуникационни услуги. Дигитализация днес вече означава и развиването на ново поколение умения в начина, по който хората си взаимодействат с технологиите. Въвеждането на 5G мрежата ни допълнително ускори комуникацията за всички потребители и е поредната наша стъпка да помогнем на потребителите да се радват на отлична свързаност по начин, който да надминава очакванията им.  

Вече споменах част от предимствата, които дават предплатените тарифи на клиентите ни, а това са именно свободата да избират колко плащат за телефон и интернет всеки месец. На следващо място, но не и по важност, е възможността да персонализират месечните си пакети спрямо своите очаквания и нужди, без ограничения, и да планират месечните си разходи напред във времето. С активирането на допълнителни пакети зареждат колкото искат от това, което им е най-нужно в конкретния момент, и по този начин пестят средства. Тази яснота и прозрачност на условията на плана, пълният контрол на тарифния план и свобода на избора се допълват от първокласната ни мрежа, отличена с четири сертификата Best in Test от umlaut - водещата международна компания за измерване на качеството на мобилни мрежи, определяща златния стандарт в сектора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com