Научете всичко за българската версия на YouTube на Webit CEE Digital Summit

90136
Научете всичко за българската версия на YouTube на Webit CEE Digital Summit

Над 700 представители на най-големите рекламодатели от региона, технологични и стартиращи компании и медии купиха своя билет за Webit CEE. Организаторите очакват регистрацията да бъде затворена в следващите дни. Местата са ограничени - побързайте да се регистрирате.

Горещата новина от последния ден е, че YouTube вече има българка версия (www.youtube.bg), а какво означава това за индустрията ще научите по време на официалното представяне на проекта в рамките на Webit CEE Digital Summit.

България е домакин на среща между топ компаниите в дигиталния бранш

Като част от развиващите се европейски пазари, България отново е мястото където се събират представители на големите рекламодатели, а...

На събитието ще има лектори от Google, Sociomantic, Intel Capital, Phizer, Httpool, VivaKi, Fashion days, IBM, DropBox, EarlyBird, P&G, MSLGROUP.

Директорът на Intel Capital за EMEA и EURIT директорът multi channel маркетинг на гиганта Phizer ще представят визиите на компаниите си за развитието на wearable технологиите и Big Data и ефекта им върху маркетинг и технологичната индустрия, здравеопазването, фармацията и живота на хората.

Programmatic и Big Data и респективно ефективнонстта на дигиталния маркетинг и реклама ще бъдат горещи теми и в презентациите и дискусионните панели на регионалните директори на едни от най-големите глобални компании.

Webit CEE открива и нова сцена и събитие за StartUp екосистемата и предприемачите от региона - Leaders Summit - с DropBox, Zhazam, EarlyBird, StartUp Wize Guy Accelarator, Teres Capital и успешни стартиращи компании и предприемачи от региона. Специална сесия с участието на успешни дами от региона ще коментира мястото на жените в технологичната индустрия.

На 9 април отваря врати тазгодишното издание на Webit CEE Bulgaria Summit

Като част от развиващите се европейски пазари, България отново е мястото където се събират представители на големите рекламодатели, аге...

Webit с гордост ще представим успехите на изключителния екип на pCloud.com, компания основана в България, която вече има над 600 000 потребители от цял свят!

Webit CEE Digital Summit ви очаква на 9 април в Sofia Event Center, Paradise Mall.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии