Теленор с оферта за 5G смартфони през януари

7356
Теленор с оферта за 5G смартфони през януари
Снимка: Telenor

До края на месеца всички клиенти на Теленор могат да се възползват от атрактивни цени на водещи 5G смартфони. Сред устройствата на фокус са REALME 8 5G 64GB, NOKIA X20 128GB 5G Dual, POCO M4 PRO 5G 128GB, SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G 128GB и TCL 20 5G 128GB (самостоятелно или в комбинация със смарт телевизор).    

При покупка на посочените модели смартфони клиентите получават допълнително и отстъпка на стойност 30 лева за покупка на аксесоари като кабели, външни батерии, калъфи, протектори, жични слушалки и много други.

Теленор представя иновативни корпоративни услуги в първия си каталог за бизнеса

Теленор обединява всички предложения за бизнеса в нов каталог. Спектърът от бизнес услуги, които компанията предлага, е широк и включв...

Офертата за 5G смартфоните ще бъде валидна до 31-ви януари, а повече информация за нея можете да намерите на сайта на оператора, както и на място във физическите магазини в цялата страна.

5G технологията разкрива нови хоризонти и създава нови възможности за хората и бизнеса, като им предоставя възможността да се насладят на ненадминато изживяване със стабилна картина на видео стрийминг с безкомпромисно качество. Операторът предлага достъп до иновативната технология без допълнително заплащане за всички клиенти на абонаментен план като част от своята корпоративна стратегия. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com