Топ смарт часовници на половин цена със Samsung Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 от A1

4460
Топ смарт часовници на половин цена със Samsung Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 от A1
Снимка: A1

Технологично изживяване от най-високо ниво предлага A1 на потребителите, които изберат новите сгъваеми смартфони Samsung Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. Всеки, избрал някое от двете устройства от телекома в периода до края на септември, ще има възможността при покупка да вземе и смарт часовник Samsung Galaxy Watch5 или Watch5 Pro с 50% отстъпка.

Samsung Galaxy Z Fold4 разгръща в ръцете на потребителя 7,6-инчов Инфинити Flex дисплей с Dynamic AMOLED 2X технология. Той поддържа до 120 Hz адаптивна честота на опресняване и до 1000 нита яркост за висока четливост на слънчева светлина. Поддържа се и S Pen за интуитивно въвеждане на текст и скициране, който се закупува отделно.

В затворено положение Z Fold4 използва 6,2-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с HD+ резолюция, с помощта на който се постига по-компактен размер и по-лесна работа с една ръка, когато устройството се използва в сгънато положение.

Стил и качество в комплект: Xiaomi 12 Lite и Redmi Buds 3 Lite от A1

Флагмански дисплей, процесорна мощ за най-новите игри, отлична камера и поне толкова добър звук – това ще получат потребителите, ...

Основната камера е 50-мегапикселова и има оптична стабилизация, като освен нея са налични 10-мегапикселова телефото камера, която също е стабилизирана и поддържа 3х оптичен зуум, а също и 12-мегапикселов сензор с ултраширокоъгълен обектив. Селфи камерите са две – едната е скрита под сгъваемия дисплей, а другата – в горната част на външния.

Процесорът е Snapdragon 8+ Gen 1, а оперативната памет – 12 GB. Мястото за съхранение е 256 или 512 GB. Смартфонът има два физически слота за SIM карти, но също и един за активна eSIM.

Samsung Galaxy Z Flip4 е с 6,7-инчов Инфинити Flex дисплей с FHD+ резолюция и до 120 Hz адаптивна честота на опресняване за плавна работа с приложения и игри. Устройството разполага и с компактен външен екран за най-важните нотификации.

Процесорът и тук е Snapdragon 8+ Gen 1 с 8 GB RAM, а паметта – 256 GB и 512 GB. Батерията е с увеличен капацитет до 3700 mAh, като се поддържат 25W зареждане с кабел и технологията Fast Wireless Charging 2.0. Основната и ултраширокоъгълната камери са с по 12 мегапиксела.

За над 200 000 души Моят A1 вече е на късмет

Над 200 хиляди от потребителите на A1 са се включили в играта на телекома „Моят A1 ти е на късмет“ през първия ѝ месец. Дан...

Samsung Galaxy Watch5 Pro е с подобрен BioActive сензор, следящ здравния статус на потребителя. Часовникът лесно измерва основни показатели като пулс, сатурация и местоположение, притежава ЕКГ функционалност и NFC за лесни и сигурни плащания. Нововъведение в модела е опцията за измерване на телесната температура.

Pro моделът е с титаниев корпус, значително по-голям дисплей от сапфирен кристал и по-издръжлива батерия, която сега поддържа бързо безжично зареждане.

Редовият Samsung Galaxy Watch5 също получава дисплей от сапфирен кристал, който е с до 60% по-издръжлив в сравнение с досега използваното стъкло. Батерията е с по-голям капацитет, а зареждането – с 30% по-бързо и така 8 минути от него са достатъчни за 8 часа употреба.

Сгъваемите смартфони идват на супер цена с план от A1, като потребителят има възможност да прибави към покупката си Watch5 или Watch5 Pro на половин цена, като избере да го закупи в брой без тарифен план според условията за членове на A1 клуб и въведе промокод SmartWatch50.

Кампанията на A1 продължава до 30 септември, но потребителите е по-добре да не чакат последния момент, за да се сдобият с тази наистина силна смарт комбинация от Samsung.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com