Xiaomi България удължава коледните празници с идеи за новогодишни подаръци и томбола с награди

3589
Xiaomi България удължава коледните празници с идеи за новогодишни подаръци и томбола с награди
Снимка: Xiaomi България

Коледните дни вече отминаха, но празничното настроение все още не ни е напуснало. След като си отпочинахме от ежедневните задачи, е време да планираме новата година. И тъй като прекарваме повече време у дома, редно е да помислим как можем да улесним ежедневните си задължения вкъщи. Днес ви споделяме няколко предложения, с които да подобрите всекидневието си през 2022 г.  

Много от нас пренесоха офиса си вкъщи, а за да създадем здравословна работна среда там, несъмнено трябва да си осигурим чист въздух. Най-добрият помощник в този смисъл е пречиствателят за въздух Xiaomi Mi Air Purifier, който е особено подходящ за сезона на вирусите, настинките, алергиите. Уредът работи чрез иновативна система за циркулация на въздуха на 360 градуса с една основна цел - да запаза въздуха у дома трайно чист и свеж.  Той има автоматизирано меню, което го превръща в изключително лесен за употреба, с OLED дисплей с който лесно може да се проследява качеството на въздуха. Налице са и различни режими на работа, както и опции за заключване, които ще попречат на децата да се намесят в работата на пречиствателя. Xiaomi предлага различни размери пречистватели, от които може да изберете в зависимост от квадратурата на помещението, в което ще поставите уреда.  

След като осигурите свеж въздух, е време да помислите и за чистотата на стаите вкъщи. В най-верен ваш помощник ще се превърне прахосмукачката-робот Mi Robot Vacuum-Mop P, която истински ще ви улесни и буквално ще направи чистенето приятно занимание. Този уред на Xiaomi се ориентира лесно, благодарение на повдигнат сензор за лесна ориентация и опция за автоматично тръгване и прибиране. Освен това, моделът идва и с вграден моп за почистване, за да ви осигури блестящ под. Освен това може да се контролира и много удобно и лесно от вашия смартфон чрез приложението на Xiaomi – Mi Home.  

Най-хубавото е, че и пречиствателят, и роботът-прахосмукачка са с намалени цени в магазина на Xiaomi в София, както и онлайн на https://mi-bulgaria.com. И това не е всичко – Xiaomi удължава коледните празници, за да зарадва феновете на бранда. До 5-ти януари включително можете да участвате в томбола с награди като закупите продукт от физическия магазин в Paradise Center на стойност над 15 лв. Необходимо е да попълните талон за участие и да го поставите в кутията до касите, а пълните условия на играта може да прочетете в официалната страница на Xiaomi Store във Facebook - https://www.facebook.com/XiaomiStoreBulgaria 

Разбира се, винаги може да заложите на новогодишен подарък, който ще зарадва всеки - безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro са способни да ви потопят във всяко действие, независимо дали слушате музика или гледате клипове. Те са удобни за спорт и гарантират, че няма да пропуснете дори най-детайлния звук. Слушалките имат обхват от 10 метра, водоустойчиви са, а кейсът им позволява до 28 часа използване след зареждане. Моделът предлага изключителен звук с възможност за намаляване на околния шум и са предпочитан модел от много изпълнители, сред които е и Графа.  

Във физическия магазин на Xiaomi, както и в официалния онлайн магазин на бранда има още  намаления, от които може да се възползвате до 4-ти януари. Това още един добър повод да се включите в томболата с награди, в която един от вас може да спечели скутер Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition, a 10 души ще получат безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com