6 трика за по-добър секс, които да изпробвате още тази вечер

34599
6 трика за по-добър секс, които да изпробвате още тази вечер
Снимка: iStock/Guliver

В живота на човек понякога събитията се стичат по такъв начин, че в един момент всичко започва да се случва по инерция, в дълбоки коловози и без никакво въображение. И ако много житейски аспекти не страдат от рутината, то сексът определено не е сред тях.

Липсата на сексуални приключения често се оказва сериозен проблем за двойките, без значение на каква възраст са партньорите и от колко време са заедно. Ако сексът у дома е мираж или е толкова скучен, че дори не ви се започва, то определено имате нужда от мощно освежаване "между чаршафите".

Представяме ви 6 трика за по-добър секс, с които най-после да подобрите сексуалния си живот. Прочетете ги, разберете ги, разучете ги. Няма нужда да ни благодарите.

Излезте от спалнята

Не правете секс единствено в спалнята. Иначе само при мисълта за секс ще ви се доспива. Сексът може да се случва навсякъде - нужни са двама (минимум) души, а всичко останало е въпрос на въображение.

Ето кои са най-търсените секс пози в интернет през миналата година

Един от най-популярните сайтове със съдържание за възрастни публикува традиционната си годишна класация за най-търсените секс пози в ин...

Всеки път правете нещо ново

Сменяйте позите, сменяйте частта от денонощието, в която го правите. Сменяйте играчките, ако използвате такива. Сменете всичко, за което се сетите (без партньора ви, разбира се) и бъдете креативни. Не е нужно много, за да възбудите интереса за дълго време.

Бъдете уверени

Ако генерално не се харесвате и се срамувате от тялото си, няма да изпитвате истинско удоволствие от секса. Тук промяната се случва по-бавно, но ако успеете да промените мисленето си и да приемате тялото си, ще откриете неусещани досега сексуални чудеса. Ако пък решите да се промените и да тренирате - тогава успехът ви е гарантиран.

Колкото повече секс, толкова повече секс

Оргазъм от първия път: какво влияе върху интереса на жената към секса

Първото сексуално преживяване на една жена се отразява на нейното либидо в бъдеще според канадски психолози. Смята се, че жените по при...

Това не го е казал Мечо Пух, но все пак си е вярно. Редовният секс е като лекарство - подобрява не само физическите ни показатели, но се грижи и за психическото ни здраве. Направете си една равносметка колко секс правите на месец и се опитайте да удвоите бройката.

Ако имате сексуални проблеми, решете ги

Ако нещо конкретно в поведението на партньора ви не ви допада, споделете го. Ако искате да опитате нещо различно, кажете си. Изговорете всичко, което чувствате, че трябва, чуйте мнението и на половинката си и се опитайте заедно да подобрите секса. Почти сигурно е, че ще ви се получи.

Оргазъм: що е то?

Да, при мъжете тази тема не е толкова проблематична. Но при жените... при жените оргазмите може да са като оазис в пустиня, който постоянно им се мержелее пред очите, но така и не достигат до него. Четете, момичета! Намерете колкото се може повече информация как да достигнете до оргазъм. Четете, анализирайте и действайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com